Vail recensioner (Sida 2)

Skidorter i USA
Vad tycker du om Vail?
Pelle 000403
Pelle 000403 (Gäst)
2000-04-04
Vail är ett superstort område. Massor av bra åkning, med varierande terräng. Det som saknas är det riktigt branta och häftiga. Det kompenseras dock av den härliga snön, de goa'pisterna och det behagliga klimatet, speciellt nu, under våren.

Priserna är ett klart minus. Vail försöker hålla en väldigt hög standard på pister, off-pister, restauranger, hotell osv. Orten lockar också främst till sej gäster som har råd att betala och så länge dom kommer lär nog priserna förbli höga.

Nattlivet går inte heller det av för hackor. Under högsäsong vimlar gatorna av folk och pubar och discon är proppfulla.

Vails skidområde kommer bara att bli större och större. I år öppnade en ny "back bowl", Blue Sky Basin, ett off-pistområde med två liftar som har skogsåkning, klippor och hängdrivor.

Liftarna är ett annat plus: Det finns inte en enda ankarlift och bara en knapplift. De allra flesta är snabba fyrstolar som snabbt tar en dit man vill: Upp. Det är förstås om inte köerna är oändliga.

Jag vet inte om Vail är det första stället jag skulle tänka på om det var frågan om en säsong med bara skidåkning och inte jobb. Hur som helst, skulle jag göra båda så är Vail ett kanonställe!

Icke att förglömma: Med ditt liftkort får du även tillgång till Beaver Creek, Keystone och Breckenridge. Alla ägda av Vail Associates. Beaver Creek är ett riktigt jet-set ställe, där pälsar trängs med näst-nästa års skidor. Beaver Creek kan erbjuda riktigt bra pister, en del bra off-pist och en liten sago-by med rulltrappor upp till backen, eluppvärmda gator och torg och granar med julbelysning. Hela vintern!

Patrik
Patrik (Gäst)
2000-01-16
Underbart skidsystem, puder i mängder, osv, osv...
Men, och det ett stort MEN, det är så j**la dyrt!!
Det kanske var kul i början, men sen tröttnar man på alla Porsche, Cadillac och Ferrari, för att inte tala om alla feta, överrika tanter som plogar sig ner mitt i världscupbacken med sina j**la minkpälsar! Sen, när man kommer ner till liften, så ser man att de åker på nästa års superskidor....
Då önskar man att man hade ett vapen.....
Men, snön och backarna och glesskogen gör att jag måste sätta en trea!

Ashley
Ashley (Gäst)
2021-04-06
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Vi bokade en hyrbil via Vail med Hertz. Det var en helt hemsk upplevelse. Innan vår resa bokade vi en hyrbil för 7 personer med en transportör ovanpå bilen, de berättade att vi fick en förort eller liknande. Vi anländer äntligen till Colorado och kommer till Hertz för att hämta vårt fordon. Vi har bagage för 4 personer och 4 folk snowboards. Vi kommer till disken och de meddelar att vår Mazda är redo, vi frågar kan vi snälla se bilen, för det är inte vad vi fick höra att vi fick. Den här bilen var ett crossover-fordon med skidställ på toppen, vi åker inte, vi sa specifikt till dem snowboards. Sedan var vi tvungna att höja en passform för dem att göra för att göra det rätt, vi fick äntligen en förort efter att de också debiterade oss för det! Inte glad. Så hertz sa att vi var tvungna att ringa Vail och ta reda på det med dem. Vi är på semester! Vi ringde Vail och de berättade för oss att vi skulle ringa tillbaka, de ringde oss aldrig, vi var tvungna att ringa dem kontinuerligt. Sedan sa de till oss att vi var tvungna att ringa Hertz och ta reda på det själv, det var då vi hade nog. Jag några med Adam en chef och frågade honom om han tyckte att kunden skulle placeras i mitten. Han instämde absolut inte, och han sa att vi skulle höra tillbaka inom kort. Vi har varit hemma i en vecka och fortfarande ingenting. Vail kundservice är en fruktansvärd ursäkt för service. Vi är så besvikna över att hjälpa en kund här har gått ner i avloppet hittills. Människor släpper mycket pengar på sin semester och de har inte anständighet att respektera att ringa tillbaka, inte ens med en uppdatering. Detta kommer att förstöra dina orter om du låter dem det är vem som bryr sig om kunden fortsätter. Extremt missnöjd.