Valmorel recensioner

Skidorter i Frankrike
Vad tycker du om Valmorel?
5
4
3
2
1
Katrin
Katrin (Gäst)
2000-02-09
Var i Val Morel i början av januari och genomlevde, snö, regn och sol (gärna på en gång). En liten gullig by och ett litet (för mig) liftsystem där man kunde hitta sina favoritbackar. Fick tillslut ett härligt minne av sol och off-pist och en väninna med blå bak (provade snowboard). Jag var i Val Morel för 8 år sedan!!! Så mycket kan ha hänt sedan dess.

Erik Backlund
Erik Backlund (Gäst)
1999-10-30
Mysig liten konstruerad turistby i Frankrike, lite Disneylandfeeling! Fast bättre det än betongen i Val Thorens tex.
Åkningen då?
Ja, pisterna är för det mesta av blå till röd typ, men det finns några riktigt roliga svarta rackare! Det som är bra med Valmorel är att det är ett relativt "oballt" ställe, dvs man slipper vara ute ett par timmar innan liften öppnar för att köa när det kommit snö, här ligger orörd lössnö kvar långt in på dan! Det finns riktigt brant och bra off pist, (och den är mycket lättillgänglig) men inte hur mycket som helst. Värt ett besök tycker jag.

Johan Skårbratt
Johan Skårbratt (Gäst)
1999-04-10
Ett litet mindre ställe i Frankrike, dvs bra mycket större än Sälen.

Det är inget känt ställe och det betyder att de bättre åkarna inte hittat hit. Självklart kan man förstå dem för det är inget ställe för extremåkarna. Däremot får du en skidort där du inte behöver stå och köa halva dagen, samt att du får all offpist för dig själv. Perfekt ställe för familjen eller för sidåkaren som vill få lite bättre åkning än Sälen.

Alltså ett perfekt besök för den som vill lämna de Svenska fjällen och behöver lite uppvärming.