Vittjåkk recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Vittjåkk?
5
4
3
2
1
Lars Lindmark
Lars Lindmark (Gäst)
2007-03-29
Ett berg med grym potensial.Grym brant friåkning ,hängdrivor,vindlips å ett ap grymt corner hopp om snö och vindförhållande stämmer. Dock finns all denna åkning utanför pisterna å för att hitta dit så måste du åka med en local! Snacka med a-boarders gänget om dom finns kvar,dom kan berget utantill dock är dom inte så lätta att få åka med...smultronställena är locals onley

Johadi
Johadi (Gäst)
2005-02-15
Det är ett härligt ställe, jag har varit där flera gånger, men ni ska veta att det passar bäst för barnfamiljer. Det blåser ständigt och backen är inte att rekomendera när det blåser. De få gångerna på året (från sport till påsklovet) då solen skiner utan att det är 30 minus brukar det vara jättehärligt...men då inte för skidåkare utan om man har grävt ner sig i en bivack och sitter å solar. Om du redan kan åka skidor så är det rätt trist för man får ut lite åkning av mycket lift och allt puder plåser bort på kalfjället lika snabbt som det lagt sig.

kolla in prästberget om du har vägana förbi...där finns allt vitjokk saknar förutom sol

Aibbe
Aibbe (Gäst)
2005-02-02
Kanske lite mycket en familje backe, men det duger. Men som sagt det blåser ständigt. Trevligast runt påsk, då det börjar bli varmt och gott. Men det finns inte 9 liftar, som det står här ovan, snarare tre. Men det duger och är rolig åkning. Men jag föredrar prästberget som ligger mitt i Arvidsjaur. Det är brantare och roligare där.

Deliver
2003-06-10
Vittjokk är nog en av de snällare backområden i Sverige, tyvärr var bara en lift öppen när jag var där (den minsta I guess) så det var väl ingen höjdar åkning. Dessutom, fy fan vade blåser!

Vidare till det ironiska: jag gjorde min värsta vurpa genom tiderna där, trots de ljusgröna nedfarterna!

Anders_Hansen
2003-05-07
Gjorde 2001/2002 lumpen uppe i Arvidsjaur så jag åkte en hel del på Prästberget som ligger mycket centralt i Arvidsjaur. prästberget har en backe som är överförväntan väldigt bra.
Vittjokk va vi och åkte offpist på med bandvagn som transportmedel uppför backen. Blåser mycket på Vittjokk så det var vind packad snö och ingen vidare åkning.

Rekommenderar alltså Prästberget.

Oskar_Nft
2002-09-22
Bästa snowboard områderna i sverige jo säkert. Garanterat Telis fritt, man får ganska många blickar när man åker telis där. Det blåser alltid på vittjok men det är ändå för jävla roligt. Synd bara att det inte finns någon gris-brant backe här. glöm inte att kolla in prästberget när du passer arvidsjaur.