#MakeFreerideGreatAgain

unsuspected

Aktiv medlem
#MakeFreerideGreatAgain
Får tacka DMQ på FB för nya vänner och en galet snabbt ökande samling av prylar. Hänger mest där och på amerikanska forum då snowboard har blivit väldigt litet i Sverige även om det är på väg tillbaka så finns det knapp några att diskutera med och Freeride är i mest ett skidforum som inte är av intresse. De flesta trådar som handlar om brädåkning är köpråd och en stofil tråd om alpin åkning.
 

Jarle

Aktiv medlem
#MakeFreerideGreatAgain
Heddious sa:
Eventuellt relevant kuriosa i sammanhanget:
@Jarle s profilbild är tagen på en skidfestarhelg. :D
En fantastisk skidfestarhelg!

Corin sa:
Jarle sa:
Pillard sa:
Ni får helt enkelt börja arrangera events, av typen "tweetups" eller liknande för flitiga forummedlemmar. På så sätt kanske man kan få nytt liv i det hela
Förr var nm, Free radicalspremiären, skidfestarhelgen i tandådalen/åre naturliga mötesplatser. 50% av eventen finns kvar, ride the cow har alltid haft samma potential. Gängskidåkning och ljugarbänkar med en kall har väl inte blivit gammalt? Det kanske är mer fokus på själva tävlandet numera? Det var länge sedan jag var på något liknande event tyvärr.
Det finns nog kvar på samma sätt tror jag. Att ljuga ikapp och dricka kylda drycker har sannerligen inte blivit gammalt. Däremot har folket blivit det. De som står på Pelikanhyllan och hittar på saker att skylla sin 54:e plats i kvalet nu för tiden har inte växt upp med Freeride innan Facebook. Det är ett paradigmskifte. Nu avhandlas praktiska saker i en passande Facebookgrupp, och interna skämt och skojigheter hittas bäst i gängets snapchatgrupp.

Jag håller med om hela grejen. Alla Freeride-människor jag har träffat har varit i samband med något av dessa event. Det har varit trevligt alla gånger.
Precis som jag misstänkte. Jag har blivit gammal. Palla snapchat liksom.
 
Senast ändrad:

carl_couloir

Aktiv medlem
#MakeFreerideGreatAgain
Jag tycker en av dom stora behålningarna med Freeride är just att det inte är en app, bara att surfa in kolla läget lite liksom och sedan surfa vidare. Jag tror dessutom med ganska gott självförtroende att en app hade inneburit döden för Freeride, det släpps typ 2000 appar på app store varje dag...... och att konvertera över alla befintliga aktiva användare kommer inte att hända och att sedan försöka få nya användare och konton genom att först ladda ner en app ligger knappast i fallinjen om man säger så....

det vara mina två cent för nu
/C
 

pd

Aktiv medlem
#MakeFreerideGreatAgain
carl_couloir sa:
Jag tycker en av dom stora behålningarna med Freeride är just att det inte är en app, bara att surfa in kolla läget lite liksom och sedan surfa vidare.
Forumsinlägg och artiklar på Freeride syns dessutom när man söker på Google.
 

Jarle

Aktiv medlem
#MakeFreerideGreatAgain

Pillard

Aktiv medlem
#MakeFreerideGreatAgain

RandoScando

Turtok
Forumvärd
#MakeFreerideGreatAgain

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp