MAX till Åre Torg!

JONen

Medlem
MAX till Åre Torg!
Åre behöver bli mer prisvärt, konstaterade Skistarledningen på Åredagen nyligen. Ett McDonalds i skidbacken kan bli ett steg i den riktningen.

Ett McDonalds i Åre har varit på tapeten många gånger, senast för två år sedan då det talades om etablering vid E14 nära OK/Q8 alternativt Olympia. Då kom tunnelprojektet i vägen och sedan har det varit tyst.

Nu har frågan väckts på nytt men med ett nytt läge; på Stjärntorget i själva skidbacken, direkt öster om den nya sexstolsliften VM6ans dalstation i centrala Åre. Markägare är Skistar.


Resten av artikeln hos LT: http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=163861&avdelning_1=101&avdelning_2=101
 

JONen

Medlem
MAX till Åre Torg!
"2005-04-03 20:41:26 Av: BigAir Betyg: 4
Gick på det fram till dom Gigantiska M-en :P
Men hade fan vart coot!"

Mr BigAir du visste visst att det var ett skämt för 5 månader sedan :-P
 

spOnkan

Ny medlem
MAX till Åre Torg!
En 5:a.

Grymt bra att det kommer en snabbmatsrestaurang så att man slipper bli skinnad av snikhajarna på åre torg. 100 spänn för ett hamburgermeal med räksallad smärtar ända in i bröstet ibland, och detta kan sätta lite blåslampa på de lokala krögarna att sänka priserna. Negativt för att de drar in de äckligaste, mest överskattade skumgummiburgarna i detta land. Gillar man kokta, grå, svampliknande ursäkter till burgare och dessutom gillar att stå och vänta på dem har man hamnat helt rätt. Gratis tjära efter maten har de också. Max är värdelöst koncept helt enkelt.


 

sebastian_p

Ny medlem
MAX till Åre Torg!
om ni som tycker att det är hemskt så tänk efter...
Vi som bor i Åre och studerar eller inte har så bra betalt tror ni att vi har råd att gå till Broken varje dag för att ha en hamburgare..
Det är bara bra att det kommer lite konkurrans för då måste resturanger som Broken och Harrys sänka sina priser.. det ska liksom inte heller kosta 500 spänn för en famlj som vill ha en hamburgare..
det e helt ok att max kommer til Åre men synd att det hammnar på torget om det nu gör det?
 
B

BigAir

Guest
MAX till Åre Torg!
Exakt, och på "Åre Akuten" på nätet kunde man för några dagar sedan läsa om att Tor Hjelm (delägare av skistar) Hade pratat med MC donalds och dom var villiga att sponsra en lift om dom såg ut som deras MC Donalds "m", Uppliften går under ena bågen och nerliften går under vänstra bågen.

Det kunde även hända att dom skulle skaffa Mc donalds rails, och en gigantisk wallride med mc donalds märke på!

 

Spexz

Ny medlem
MAX till Åre Torg!
Gott! Battre an MC o Burger ialla fall! Av alla snabbmats kedjor var ju detta anda det basta valet!
Fler bor satsa pa svenskt istallet for att stodja de utlandska mat kedjorna! GO ICA & MAx!
 

sove

Ny medlem
MAX till Åre Torg!
Jag ger det en 1, kanon. (bakvänd skala..) Gillar man ej MAX stuk på burgare / sallader etc så är det bara att dra någon annanstans. Det blir i vilket falll ingen pilsner där..
Korvmojen på torget behövde i vilket fall en kapacitetshöjning. Det enda tråkiga är att korven är utrotningshotad - man får köpa renkorv i stendalen istället.
 

nikekl

Ny medlem
MAX till Åre Torg!
skit samma om de bygger snabbmatsrestaurang, man måste inte handla där. och så mycket bykänsla har inte åre


kan vara fint med en burgare eller en kebab en kväll
 

OlofM

Aktiv medlem
MAX till Åre Torg!
tänk på alla arbetstillfällen som kommer :) ni borde vara glada!
alltså dom kommer ju troligtvis inte riva upp hela åretorg och dumpa ner en MAX, sluta klaga, vet ju att 90 % av alla ni som skriver att det är kasst kommer käka där någongång.

 

Plogen

Ny medlem
MAX till Åre Torg!
Max är gott. En svensk kedja dessutom, som startades i norrland långt innan McD etablerades i sverige. Snabburgare? nja.. men de är värda att vänta nån minut på.

De flesta tycker nog ändå att det är bra med ett snabburgarställe i åre, som komplement till Broken, även om många gärna hade sett att det hade hamnat utanför torget. Men det blev ganska diskret ändå eftersom det inte ligger i en egen byggnad utan inbyggt granne med Hanson.
 

Jibberisch

Aktiv medlem
MAX till Åre Torg!
Den tuffaste skidåkaren måste ju va den som inte gillar att åka skidor alls...så underground! Tänk att gå runt å digga skidor men alla skidorter är för mesiga det måste va det Ultimata!

Ända stället jag kan tänka mej att åka skidor på är om jag får gå 500 mil i 2 meter djup snö, det får absolut inte finnas någon affär, några andra åkare (Turister! fy faan!) Inga dryga locals...Det ska bara vara jag och min skinnchocklad!

ja jävlar....
 

Senaste inläggen

Topp