FVA 2015: Tävlingen är igång

Freeride Video Awards är i full spinn. På prisbordet hittar vi skidor, kläder, TV-apparater, boende och en massa annat smarrigt. Det enda du behöver göra för att tävla är att ladda upp en film som är mellan 1-5 minuter lång. Det spelar ingen roll om du åker snowboard, skidor, telemark eller stjärtlapp.

Tävlingen går till som så att varje månad i januari, februari och mars kommer två bidrag vinna delkvalet för att hamna i den stora finalen. Man kan både ta sig till final genom flest röster eller genom vår jury som presenteras inom kort. Juryn kommer att titta på fyra olika kategorier:
– Kreativitet
– Bild/Foto
– Ljud
– Åkning

Tävlingssidan är nu uppdaterad med alla prisbord och övrig information ni kan tänkas behöva. Där kan ni även se bidragen som har kommit in hittills. Länken hittar ni här:

FREERIDE VIDEO AWARDS 2015

I år har vi ett sammarbete med Epidemic Sound där du som FVA-deltagare får tillgång till hela deras arkiv för att använda fritt på Freeride.se. Klicka bara på länken nedan för att skriva upp dig på ett premiumkonto utan kostnad. Musiken du tar är licensfri för alltid men du kan bara hämta musik fram till april.

KLICKA PÅ BILDEN OVAN ELLER DENNA LÄNK FÖR ATT KOMMA TILL REGISTRERINGEN >>

Lycka till!

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.