FVA 2015: Vidare till final – Delkval 1

Delkval ett är nu komplett när vi skickar vidare ytterligare två stycken otroligt värdiga bidrag till finalen. Vi får följa med på en magisk resa, samt en försmak av vårens ljuva dagar. Glöm inte att ladda upp era filmer för att vara med i delkval två som redan är igång. Ni kan ladda upp filmer i botten av posten.

Vidare till final är…

UNP – Spring Time Execution

Bästa jibb/park.
Juryns motivering:
”Med härligt funkig ljudkuliss är det ett glädjepiller med bra ös grabbarna från UNP går loss på Kläppens inte ont anande park. Retrodoftande klippning med atypiska effekter och allmänt bra känsla i filmen gör detta till ett finalbidrag i Freeride Video Awards 2015.”

The Powder Bus

Bästa Big Mountain.
Juryns motivering:
”Med bra historieberättande och känsla för att använda det naturliga ljuset med många snygga flairs, är detta ett puderdränkt bidrag med mycket åkglädje. Känslan infinner sig från första sekunden för att sedan konstant byggas på. Detta gör The Powder Bus till en finalist i Freeride Video Awards 2015.”

Från januari månad kan vi snart även presentera de bästa krascherna som ni får rösta på. Vinnaren för bästa krasch får ett fint pris som plåster på såren.

Delkval två är öppet och du kan ladda upp din film här nedan för att vara med i tävlingen.

Delta i tävlingen

Det går inte längre att delta i tävlingen. Sista dag var 2015-02-28.


Mer information om Freeride Video Awards 2015 hittar du här.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.