Ammarnäs skidcenter recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ammarnäs skidcenter?
5
4
3
2
1
haz
2022-02-28
Mysigt familjärt ställe. Extremt få människor i liften. Man hälsar och presenterar sig för de som är där. Torr fin natursnö är det allt som oftast. Genuin dalrestaurang, med hamburgertallrik och hemlagad paj. Förvånansvärt omväxlande åkning med bara en lift.

the mään
the mään (Gäst)
2009-02-11
parken är väl inget att skryta med direkt, den varierar väldigt mycket från år till år, vissa år är den jättebra, men på nybörjarnivå (väldigt små hopp). finns en del offpiståkning men det är väldigt mycket skog. har väldigt fina backar i övrigt.

henke
henke (Gäst)
2007-05-31
Var ett tag sen jag var där. Men vad jag kan komma på var det super sköna backar för dem som inte hoppar för mycket! Lite dåligt med hopp. Men super bra backe! Jag rekommenderar det stort. Även skoterföret där är superb. Nära och bra till ejvis från backen!

N/A
(Gäst)
2007-05-31
I vanliga fall är det riktigt sköna parker men i år var den väll sådär , kom nyss hem därifrån och det hade ju snöa rejält så det blev mest skogsåkning. Men i vanliga fall är parken skit skojj!

P1ff
2007-05-30
Ammarnäs är ett fint ställe. Det är bra big-jump för stora och små!!.
vi ska dit upp till påsken och låna en stuga och det blir roligt förhoppningsvis. Mitt betyg får en 5:a för att dom har så bra big-jumps och sånt