Bjorli

Skidorter i Norge

Snöprognos

 • Onsdag

  9,3 cm snö
  Snö
  -2°
  10 m/s
 • Torsdag

  6,7 cm snö
  Snö
  -5°
  10 m/s
 • Fredag

  1,5 cm snö
  Molnigt
  -3°
  5 m/s
Vad tycker du om Bjorli?
5
4
3
2
1
(Gäst)
2007-11-07
Tjena!
Har tillbringat de senaste sportloven i bjorli med grabbarna! Sjukt skön ort med bra skogsoffpist! möjligheter till mindre hajker till granntopparna! -07 så hade de faktiskt en riktigt bra park til på köpet. Lite sämre på festronten men att få åka själv i fri hastighet i backarna gör att det kan förbises... Dock så är ju e del av liftkortsförsäljskorna riktigt gulliga;-)

//RAZ

axelwilhelm
2007-10-24
Var i Bjorli precis efter nyår säsongen 06-07.
När vi kom upp var de dock inte så mycket snö, men har hört från kompisar å syskon som har vart där mer att de brukar va snö så de räcker.
Backarna är rikitigt schyssta, bra pistade å hyffsat långa

Att de va lite folk i backarna, iallafall under julen är ett stort plus, de känns som de e öppet bara för en själv, riktigt gött.

En skidort att rekomendera

ha de gött

joskim
2006-08-02 (Ändrad: 2009-01-05)
Ok skisted i svært tynt befolket område. Jeg har bare vært på Bjorli én gang (6. feb 06), og da var jeg eneste skikjører i hele anlegget fra klokka 10 til 12 - selv om det var vinterens kanskje største pudderdag! 30cm nysnø over natta, og 25cm de to foregående dagene. Totalt kom det ca 10 personer for å stå på ski i løpet av hele dagen. Sjukt!
Ellers veldig trivelig heispersonal. Gubben i toppbua ved stolheisen syntes det var helt vanvittig at jeg hadde kjørt 20 mil bare for å stå på ski.. :)
Ulempen med Bjorli er at terrenget er litt for lite variert og for slakt (i alle fall når det er så mye snø!). På hverdager tror jeg de bare kjører stolheisen, og det gjør at man ikke har så store områder lett tilgjengelig. Når det er mer folk kjører de sikkert i gang de andre heisene, og da blir anlegget straks større i utstrekning. Likevel ville jeg nok aldri vært mange dager på rad på Bjorli. Men det funker å dra dit når pudderalarmen går.
Pass på å unngå feriene - for det er veldig mange hytter på Bjorli, så da blir det sikkert mye folk i bakken.
Det snør på nordvestlig vind.

fagel
2004-12-03
Tja
Jag har varit i Bjorli nästan varje år sen 93.
Jag hat missat ett år på grund av utland vistelse.
Men av dessa 10 år så har jag bara varit missnöjd en gång.
Jag har varit där vecka 7 varje år och det har varit bra med snö och rikigt goa backar.
Bland det bästa med Bjorli är att det inte aldrig är mycket folk. Det är en och annan dansk men det vet ju alla att dom inte kan åka skidor så dom är bra att använda som slalom pinnar.
Backarna pistas varje natt.
I mitt tyckte så är Bjorli BÄST!!

Dessutom så är det väligt trevlig personal.

/Simon

josua_em
2004-01-03
Trevlig liten skidort med god offpiståkning. Bjorli är för övrigt en av dom anläggningarna som öppnar tidigast om vintern. Själv stod jag på mina lagg den 29 oktober 2003 just i Bjorli, härligt!

Om man bortser från den absoluta högsäsongen så har man mycket plats i backen. Jag var faktiskt helt ensam när jag var där sist! Detta därför att det igentligen var stängt, men dom fantastiskt hyggliga liftkillarna öppnade dalliften enbart för mig! Jag har aldrig varit med om liknande service och vänlighet. Bjorli rockar.

Jag kan inget annat än att rekomendera Bjorli, ett helskönt ställe!

led
2002-10-25
Bjorli är klockrent. bra ställe om man gillar offpiståkning.

Något som kan bli bättre: Möjligheten att bygga ut finns med tas inte tag i, synd.

Bra: liten ort, nästan ensam i backen.
Super bra: trevliga liftbaffar, ruggit viktigt för helheten.

ced
2002-10-21
Bjorli är helt klart en riktig höjdarskidort tillbrungar en vecka här varje år med kyrkan och backarana är alltid nypistade och välskötta.
Bjorli har inte världens största pistanläggning men de dem har de sköter de med mycket bra känsla.
offpisten i bjorli är en härlig del av stället hur många klipper i perfekt höjd allt från
3-10 meters drop.

ett besök i Bjorli Rekomenderas starkt.

MVH johan

BTS
BTS (Gäst)
2000-02-08
Bjorli er vel et de mest snøsikre ski-anleggene i Norge. Er det dårlig med snø, så er det ganske sikkert bra med snø på Bjorli (skisesongen starter som regel mye tidligere enn andre steder). Bjorli er et lite ski-anlegg med få heiser, men her det til gjengjeld masse snø. Dette er ikke et sted hvor man får den extreme off-piste kjøringen, men det kan til tider være bra. På Bjorli er bakkene og områdene rundt slakt, så det lønner seg å ta med seg feller å gå opp på en topp nær anlegget.

Mest populära foto

Åkare: Foto:

Pistkarta

Pistkarta Bjorli