Dundret recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Dundret?
5
4
3
2
1
Albin Rosenberg
Albin Rosenberg (Gäst)
2023-03-03
Dundret har gjort ett ordentligt uppsving sedan kommunen tagit över. Det har blivit mycket bättre kvalitet på backarna, trevligare bemötande, samt att dundret blivit mer familjevänligt eftersom fler backar tillkommit.

Camilla R
2021-11-08
Ojämn - både med bemötande och kvalite på pister. Förhoppningsvis blir det bättre nu då kommunen tagit över driften av backen för rent skidåkningsmässigt är det en rolig anläggning.

XAM
2021-05-03
Har vuxit upp på Dundret och lärt mig åka där. Dundret har haft svårt med giriga ägare men när kommunen tog över så har det blivit så bra. Senast jag åkte så var det sol och vindstilla och nästan alla pister var pistade plus alla liftar igång. Bra offpist möjligheter och bra längdspår samt barnbacke och bästa parken på flera år. Finns också stugor, hotell, vandrarhem. Snabb sittlift och god mat i den nya restaurangen El Reno Gordo som serverade taco. Saknar dock Soldalsliften och när Övre Främjar backen var pistad. Fjällbranten är en riktigt bra och brant pist från toppen, (824m.ö.h). Finns två pister på 2500 meter också. Lång säsong också från tidig november till maj. Kommer tillbaka nästa år igenAre1977
Are1977 (Gäst)
2020-12-15
Årets skidort på Freeride, -säger det mesta om Norrbottens pärla! Nu har kommunen tagit över driften & anställt riktiga skid & snowboardåkare att driva den. De gör de med bravur!

Så om ni gillar skidåkning? Besök då Dundret detta år, de har allt från Hellner stadium för xc till wc klassade pister som är branta och hårda. Till bra hike i direkt anslutning till liftarna.

Mattias Strand
Mattias Strand (Gäst)
2020-02-05
Härliga pister, korta köer.
Dyrt fika däremot.

Sofia
Sofia (Gäst)
2020-02-04
Jättefin anläggning nära till allt även till stan

Lasse Nykänen
Lasse Nykänen (Gäst)
2020-01-28
Var med familjen på dundret i helgen, mycket bra pistat, perfekt före i samtliga backar!
Roligt att se anläggningen komma till sin rätt igen efter några år av missskötsel...
Blir fler besök där!

Anna Parfa
Anna Parfa (Gäst)
2020-01-14
Nya ägare, nya möjligheter! Dundret är bäst i Sverige på SNÖ!!!

Snöräven
Snöräven (Gäst)
2018-03-19
PLUS
Fina backar och möjlighet till riktigt fin lössnöåkning i skogen.
Trevlig personal.
MINUS
Parken är ganska värdelös.
Efter sportlovsveckan visade det sig att det inte var någon ide att stanna kvar ett par dagar då det inte är öppet på dagarna under våren.
Endast kvällsåkning och toppliftarna körs inte ens då varje kväll.
Den nya ägaren är tydligen vampyr och anser att utförsåkning skall göras på kvällstid.

Hedda
Hedda (Gäst)
2018-01-04
Alltså Dundret. Åker man upp till toppen är det underbar utsikt över 1/11 av Sveriges yta. Bara den saken gör ju att det är härligt att åka på Dundret. Därtill finns många, långa, härliga pister i stor variation. Breda, branta, snälla, böljande, genom skog, över kalfjäll, barnvänliga åk och riktiga branter. Superfina längdspår alldeles i närheten, både dundret-runt spåret (som preppas om vårvintern vad jag vet) som är långt, och de kortare och mer kuperade spåren i stor variation på Hellner-stadion. Superbra mat senaste åren, afterski, trevlig personal, snösäkert, lång säsong, nya liften sen nåt/några år har också medfört ett uppsving! Rekommenderar starkt!