Fjätervålen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Fjätervålen?
5
4
3
2
1
Jörgen Johansson
Jörgen Johansson (Gäst)
2022-03-05
Alltid bra!
10:e gången här med familj.

Mikael Hansson
Mikael Hansson (Gäst)
2022-03-04
Fantastisk skidort, med fin långa nedfarter i en vacker fjällmiljö!


Liftwaffe
Liftwaffe (Gäst)
2022-02-06
Toppen bra skidåkning för hela familjen. Fina välpreparerade nedfarter som med lätthet mäter sig med betydligt större anläggningar. Litet familjärt ställen som verkligen levererar. Rekommenderas

Ida Karlsson
Ida Karlsson (Gäst)
2021-04-16
Fick hjälp med bootfitting av en kille som pratade engelska, han hette kanske Martin...? Underbar service! Och superbra hjälp! Mycket bättre än ställen där jag har varit tidigare... 10/10. Pjäxorna gör inte ont längre, utan sitter perfekt!

TwinTipTap
2021-02-23
Alltså Fjätervålen! Vi körde fast med bilen - fick hjälp av grannar, saknade bränsle - fick bomma ett par liter i pistmaskinsgaraget och på plats i pisten pajade en bindning omgående - fick låna skidor och finfin deal på nya doningar. Redan där skulle det bli fem stjärnor. Men när det dessutom bjuds på härlig åkning helt utan liftköer så önskar jag att det fanns fler stjärnor att ta till! Allra bäst här är att glida fram över kalfjället i välpistade rännor, fantastisk känsla och kanske så nära det går att komma friåkning utan att behöva släppa sargen? :-) Skönt för mig och ännu mer så med barnen i sällskap. Fjätervålen rekommenderas varmt!

Titti Adlereutz
Titti Adlereutz (Gäst)
2021-02-20
Hej! Besökte just Fjätervålen. Utmärkt skidåkning för stora som små. Naturskönt beläget. Skidspåren är välpreparerade även med barnpulka på släp. Väl organiserad infrastruktur utan nedskräpning och annat.

Lena Hallgren Larsson
Lena Hallgren Larsson (Gäst)
2020-10-15
Fina backar natursnö lugnt och tyst lite pjäxtramp trevlig personal.

litens
litens (Gäst)
2020-04-14
Grymt fint ställe, lugnt och naturnära men ändå mycket liv och glada miner.

Ludvig
Ludvig (Gäst)
2020-03-23
Mycket bra skidåkning. Snäll personal. Fast det hade varit bättre med en sittlift.

DonRoger
2020-03-11
Fina pister och ett rätt brett område för offpiståkning, om än något flackt. Ypperligt för telemarkare men betyget dras ner av liftarna som består av två ankarliftar.