Lindvallen/Högfjället recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Lindvallen/Högfjället?
5
4
3
2
1
Johan Fröjd
Johan Fröjd (Gäst)
2022-01-04
Grym personal, barnvänligt och allt man önskar vad gäller mat, dryck och aktiviteter.Fredrik Lindgren
Fredrik Lindgren (Gäst)
2021-12-21
I hela Högfjällets skidområde har man vecka 51, trots minusgrader hela december, bara lyckats öppna nedre delen av en enda pist. Det går inte heller att ta transportliften till Lindvallen. Tack för den skidsemestern Skistar....

frosthelena
2021-11-10
Toppenbra och väldigt barnvänligt. Finns mycket att göra om man vill, såsom restauranger etc. Kanske ganska opersonligt då alla backar ligger på rad och inte lämnar så mycket åt kreativiteten.
Men väldigt häftigt att kunna bo på flera tjusiga hotell mitt i backen. Vi har bott både på Victors (topp)Hotel Bügelhof och gammelgårtden. Så härligt med lyx ihop med skidåkning.


Patrik
Patrik (Gäst)
2021-03-22
Kanon! Här finns allt man behöver.

Artix
Artix (Gäst)
2021-03-05
Bara två sittliftar som inte fungerar för det mesta. Skämt.

Fredrik
Fredrik (Gäst)
2021-02-06
Skidområdet är toppen för en familj. Vart där tre år i rad.
Men städningen av boendet var det vidrigaste jag sett, man körde samma trasa överallt. Vattnet kastades rätt ut på den mysiga gågatan (5m framför mig, plask!). Aldrig mer Skistar! Ja jag anmälde det, men mottagandet var ”Aha” och upplevelsen var ”Det skiter jag i”.

Dan Sommer
Dan Sommer (Gäst)
2021-01-25
Vi har 2 veckor om året i stuga i högfjället och kombinationen Lindvallen/Högfjället/Tandådalen/Hundfjället och en dag i Trysil (!) på samma liftkort ger alltid mer variation än man klarar att beta av på en vecka. Carving i högfjällets belysta backe som du är nästan ensam i ger lyckokänsla. Efter kan du ta en god måltid eller se på bio med barnen på Högfjällshotellet, som andas historia och klass. En dag i Trysil ger skidåkning på nordisk toppnivå. Massor med nöjesutbud runt omkring som iofs Skistar vet hur man tar betalt för. Perfekt för familjen. På sommaren fantastiska miljöer, och otroliga vandringar i Fulufjället.

Wrider
Wrider (Gäst)
2020-01-13
+
Välutbyggt

-
Korta backar.
Enformigt.
Mycket skråande.
Dyrt.

Olivia
Olivia (Gäst)
2019-07-08
Första intrycket på boendet var inte bra. Det var fullt med pollen och damm på sängbordet och två spindlar sprang runt i rummet. Även spindelnät i hörnet på två av tre rum. Köket är okej, inte mycket att klaga på. Gardinerna till rummet var också fyllda av pollen. Såklart är ju detta inget problem för non-pollen allergiker men för de som är detta blev det ett direkt minuspoäng. Dammsuga gjorde vi också själva då det inte va gjort. Toaletterna är bra; finns toapapper och en välfungerande dusch osv.

AmyBoswood
2019-02-22
Lindvallen är en skidanläggning som ligger i Sälen. När man köper Skipass i Lindvallen kan man använda det i flera andra områden.

Mina första intryck av Lindvallen var att det fanns så mycket att göra! Det finns en McDonalds restaurang, äventyrsbad, bowling och flera affärer och restauranger.

Vi var i Lindvallen sent på säsongen men pisterna var fina. Det finns en variation av backar med olika svårighetsgrader.

Man kan likna Lindvallen vid Vemdalen i och med att båda är skidorter som består av flera olika anläggningar. Skillnaden är att det finns mycket mer att göra i Lindvallen utöver att åka skidor.

Mina barn uppskattade poolen och bowlingen jättemycket och det gjorde även oss vuxna. En nackdel med alla de extra aktiviteter är att det kan ta fokus från själva skidåkningen.

Jag tyckte att Lindvallen var väldigt prisvärt speciellt eftersom man skulle kunna använda skipassen i flera olika anläggningar.

Plus
-mycket att göra utöver skidåkning
-variation av backar
-väldigt barnvänligt
-stort utbud av restauranger
-skipassen gäller i flera anläggningar

Minus
- inte like ”mysigt” som andra liknade skidorter