Myrkdalen Fjellheiser recensioner

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Myrkdalen Fjellheiser?
5
4
3
2
1
ChristerNykvist
2018-12-28
Snövallar lika höga som flaggstänger, vägen upp till Myrkdalen är som att köra i en tunnel och förväntningarna växer och regnar det ska man inte ge upp, då dumpar det troligen snö högre upp. Backarna är mestadels enkla med några få undantag, går att carva sig trött i pist och tar man sig utanför preparerade backar hittar man fin skogsåkning och toppturer. En mysig toppstuga finns men är inte öppen på vardagar och maten nere vid parkeringen är enkel men god och prisvärd för att vara Norge. I hotellet finns både enklare servering och finare restaurang och en bar i anslutning till lobbyn där man kan ta en paus framför brasan. På onsdagar kommer många studenter och på helger är det mer folk i backen men sällan några längre köer. Boende finns i många prisklasser och maten kostar mer än i Sverige men obefintligt uteliv gör att man sparar in på den kostnaden och snöar det vill man vakna utvilad och redo för djupa svängar.

supergleiter
2018-02-21
Myrkdalen erbjuder den ovanliga kombon av barnvänligt och lättåtkomlig, bra offpist :).
Ryktet säger gott om snö, och det stämde trettonhelgen när jag var där.
Om man ska hitta någon nackdel så är det väl att det är lååångt dit. Ca 2.5h extra förbi Hemsedal, mot Bergen. Men så ingår upplevelsen att köra genom världens längsta vägtunnel.

Länk till video från Myrkdalen och Voss nedan. Endast Voss första klippet, resten är från Myrkdalen.


Maja
Maja (Gäst)
2017-11-29
Har varit där både med småbarn och med friåkare på toppturer och liftnära äventyr. Med så få men effektiva liftar finns otroligt mycket att leka på, kalfjäll, raviner och skog. Lättillgängliga berg gör också många topptursmöjligheter. Plus att om man gillar pist, så är de riktigt duktiga pistörer. Ryktet gör gällande att det finns en tävling mellan dem och Voss pistörer på att vara bäst. Riktigt bra helt enkelt!

Rikard Landrin
Rikard Landrin (Gäst)
2017-11-28
Europas svar på Japan när temperaturen håller sig under nollan. Finns nog få platser med så mycket nederbörd som här!