Recensioner om Oppdal

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Oppdal?
tove-s
2004-07-14
jag var där för 1 år sedan och när vi kom på natten så hade det kommit 5 dm i byn snöade hela natten och hela dan men på söndagen åktes det puder så det skrek om det hela dan och man blev inte trött för 5 öre och heller inte störd det fanns ton med snö för alla!!!! bästa hittils jag vart på utklassar i alla fall åre...

andreas82
2004-05-30
Trot eller ej, men igår 21 maj var det riktigt fin puderåkning i Ravinen ovanför Stölen! Kall, fin nysnö, där den blåst ihop låg den upp till knäna..

Man fick dock gå upp en bit i vind och snöfall, blev rätt halt på nedvägen där detdet låg blötsnö..

Oscarv
2003-10-20
grym freeride kan man lita på när man ä i oppdal. åk hit!!!!

patrik_mornesten
2003-01-07
Ja asså oppdal är ett av de bättre systemen jag har åkt i verkligen. det är stora vidder...breda backar....extremt lite folk på vårat svenska påsklov. Nu har dom även en bra park för dom som föredrar lite sådant! det är en otrolig fjällkänsla kan jag ju säga!!

Knut_Rygh
2002-12-02
Sies at skiforholdene er helt greie. Har ikke vært så mye i bakkene... Deriomt mye fin isklatring i Drivdalen (sørover mot Oslo). gratis overnatting i venterommet på Kongsvoll jernbanestasjon

Mr Fog
Mr Fog (Gäst)
2000-03-04
Vad sägs om att pumpa puder i Japanlik skog? Detta är möjligt i Oppdal. Detta snöhål erbjuder riktigt bra åkning för den som önskar. Allt från kalfjällsåkning vid Vangslia och Ådalen till skogen vid Stölen. När molnen lagt sig och solen mot förmodan tittar fram så kan man alltid hika till Kinnepiken och ta Paradise. Jag var här under v.9 -00 och konstigt nog var det ingen liftkö. Oppdal rules fett! Åk hit och pumpa. Bara du inte tar mitt puder!!

Æm
Æm (Gäst)
2000-02-23
Hva er vel bedre enn utrolige mengder med snø-
hele tiden - og lite folk!!
Utrolig bra at ikke alle har oppdaget Oppdal!!

Michael
Michael (Gäst)
2000-01-31
Oppdal er bare helt utrolig!! Vanvittige muligheter om man er kjent i området, heldigvis gjelder det langt fra alle... Oppdal er frikjørerens paradis!

B.T.S
B.T.S (Gäst)
1999-12-09
Oppdal er helt klart et av de beste ski-områdene i norge.Bakkene er mange og jevnt over bra. Off-piste mulighetene er mange og veldig bra (det er en fordel å være litt kjent for å finne de beste stedene). Oppdal har definetivt mye å by på og er verdt et besøk.

(Gäst)
1999-12-07
Det er vel ikke noe krise at Blåøret er vanskelig å nå...
Ellers er Oppdal Norges beste skisenter, uten tvil! Jeg har vært så å si overalt i Skandinavia, og jeg har aldri besøkt et så bra sted som Oppdal. Offpistemulighetene er enorme, og afterskien i Stølen, Hovden og Vangslia er også bra, til tross for det som ofte har vært skrevet tidligere! Oppdal anbefales!