Romme Alpin recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Romme Alpin?
5
4
3
2
1
kokosnöt
kokosnöt (Gäst)
2022-10-17
6st expressliftar wow. Supergenomtänkt liftsystem. Bra och roliga backar för att vara så pass nära stockholm, maten kan bli bättre

MKOL
2022-05-16
För var och vad det är ...... Kalasbra!

Ganska bra variation på nedfarter men förstås åt det lättare hållet. Bra liftsystem, bra pistat och bra logistik i största allmänhet på anläggningen. Allt flyter på rel. smidigt även om det är mycket folk. Visst kan det vara mycket folk och en del köer på helger, lov etc. men det bör knappast komma som en överraskning för någon.

Negativt är att personalen är ojämn, dom allra flesta är jättetrevliga, serviceminded och verkar gilla sina jobb. Men Rommes personal inkluderar tyvärr även en handfull riktigt tvära och och ocharmiga byfånar som är bland det otrevligaste jag mött. Och Romme fular ordentligt när det gäller marknadsföringen och kommunikationen. Dom trumpetar ut att x antal nedfarter är öppna men sen när man väl är där och har betalat för liftkort visar det sig att bara ett par-tre st. är åkbara. Jag har full förståelse för att vädret inte går att styra över men det är aldrig ok med falsk marknadsföring.

Sammanfattningsvis är Romme en riktigt bra anläggning för att ligga där den ligger.

Christer Angarth
Christer Angarth (Gäst)
2022-02-28
Bland de bästa i landet.

Skipro
Skipro (Gäst)
2022-02-28
Romme är den absolut bästa skidorten nära Stockholm, överlägsen fallhöjd och system. Är dessutom fullt i klass med många skidorter i fjällen, t ex Sälen.
+ Nära stan
+ Stort system
+ Mycket bra logistik, lift- och snösystem och allmänt underhåll av pister
- Kunde vara litet större variation på och utbud i mat och dryck, märks att det inte finns utrymme för flera operatörer, här är t ex Järvsö betydligt bättre
- Varför inte en röd linje i parken?
- Mer uteserveringar och sittplatser i solen!

Hoss Eizad
Hoss Eizad (Gäst)
2022-01-17
Det står ingen tydlig information eller länk för avbokning av liftkort. Romme alpin hänvisar till småtexten i allmänna villkor som ingen brukar läsa. Att man måste avboka innan kl 16 kan stå ngnstans på hemsidan tycker man. Nu kräver de läkarintyg för av bokningen, I dessa tider vi inte ska belasta sjukvården. Tack Romme Alpin.

Camilla R
2021-11-08
Fördelen är avståndet till Stockholm och det är ju bättre än backarna där men annars är backarna ganska tråkiga

Simon
Simon (Gäst)
2021-04-12
Bra backar och ligger nära Stockholm.

Göran Crafoord
Göran Crafoord (Gäst)
2021-04-12
Fantastiskt bra skidområde och nära Stockholm. Många svarta backar och två fina toppstugor. Allt är dessutom väldigt välskött.

annchristin vuohisalo
annchristin vuohisalo (Gäst)
2021-03-11
mycket välorganiserat

Ida
Ida (Gäst)
2021-03-08
För att inte ligga i fjällen ett utmärkt system med flertalet nedfarter, välutnyttjade ytor. Kan bli väldigt uppåkt på sina ställen vid varmgrader. Bra logistik. Vänlig personal i liften och i de matställen vi besökte. Lite rörigt med mkt folk i matställena, där covid-logistiken skulle kunna vara snäppet bättre. Ofta längst liftköer vid sittliften vid Lodgen. Ett utmärkt val för ett par dagar med en barnfamilj.