Romme Alpin recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Romme Alpin?
5
4
3
2
1
Simon
Simon (Gäst)
2021-04-12
Bra backar och ligger nära Stockholm.

Göran Crafoord
Göran Crafoord (Gäst)
2021-04-12
Fantastiskt bra skidområde och nära Stockholm. Många svarta backar och två fina toppstugor. Allt är dessutom väldigt välskött.

annchristin vuohisalo
annchristin vuohisalo (Gäst)
2021-03-11
mycket välorganiserat

Ida
Ida (Gäst)
2021-03-08
För att inte ligga i fjällen ett utmärkt system med flertalet nedfarter, välutnyttjade ytor. Kan bli väldigt uppåkt på sina ställen vid varmgrader. Bra logistik. Vänlig personal i liften och i de matställen vi besökte. Lite rörigt med mkt folk i matställena, där covid-logistiken skulle kunna vara snäppet bättre. Ofta längst liftköer vid sittliften vid Lodgen. Ett utmärkt val för ett par dagar med en barnfamilj.

Thomas
Thomas (Gäst)
2021-03-02
Bra bemötande under hela dagen från parkeringsvakter, värdar, förvaring, uthyrning, kundservice och instruktörer. Vi hade en mycket härlig dag vid denna anläggning och planerar att komma tillbaka fler gånger. =)

Anette Persson
Anette Persson (Gäst)
2021-02-15
Har tillbringat tors-söndag hos er allt har varit bra backarna,maten, drycken och hotellet.👌
Lite trångt i liftkön på lördagen annars sköts allt toppen i dessa coronatider max 4 vid borden och handsprit överallt.
Bra jobbat Romme⛷👌
/ Anette

Andy Bum
2021-02-15
Klart bästa anläggningen utanför fjällen, och fullt jämförbar med Sälen.

Valle
Valle (Gäst)
2021-02-09
För att vara en anläggning utanför fjällvärlden så tycker jag Romme har mycket att erbjuda. Du kan åka i hela systemet utan att stå i en släplift en enda gång vilket ger mer energi över till skidåkningen, guld värt tycker jag. Utbudet av pister räcker gott och väl för ett par dagars åkning. Visst, man kan diskutera om alla svarta pister är rätt graderade, men det är väl ingen exakt vetenskap. Däremot går det alldeles utmärkt att åka både fort och på rena skär, bara men vet hur man gör ;). Har läst nedan negativa recensioner från 2021 och undrar om förväntningarna inte varit helt fel hos recensenterna. Håll koll på väderprognosen och boka in er en vardag så slipper ni trängas och "dålig snö". Jag har ca 2,5 timmes bilväg från Täby och tycker det är värt 5 timmar i bil för 6 timmars skidåkning i Romme.

Jacob Bjelfvenstam
Jacob Bjelfvenstam (Gäst)
2021-02-01
Riktigt överreklamerad skidort, obefintlig fallhöjd, dålig mat, överfyllt med nybörjare, dyrt. Åk några mil till istället till Gesundaberget.

Figge123
2021-01-29
Till Full Rulle, var där i förrgår, helt perfekta förhållanden. Allt öppet och knappt något folk i pisterna inga köer.
Vet inte var du var?🤔