Schladming recensioner (Sida 2)

Skidorter i Österrike
Vad tycker du om Schladming?
Telemarkus
Telemarkus (Gäst)
2005-06-02
Var i Schladming i mars 05. Traff perfekt med vær og snøfall. Da vi var der kom det største sammenhengende snøfallet i mars på 50 år. Ca. 1.5 meter på 2 dager. Bra offpistekjøring ved skiers right fra toppheisen i Planai-anlegget. Prøv Zauchensee, som ligger ca midt mellom Schladming og Bad Gastein! Bratt skogskjøring. Husk å sjekke snødybde og vær før du drar!

Jaxon
2004-03-23
Jag har ganska nyligen varit i skidsystemet Schladming och var även på besök för två år sedan. Som var nämnt i tidigare recension så kan det vara ett problem med snömängden, det hade jag dock inte alls några problem med senaste gången, däremot den innan. Senast var det 160ca snö på hela berget och undebar skidåkning. Det finns möjlighet till extremt fin offpiståkning. Jag bodde i en by som hette Haus som ligger ett berg ifrån Schladming. Hausberget är snäppet bättre enligt mig men det är skönt att variera lite ibland. Gillade också afterskin på kvällarna.

znodden
2002-11-14
tja ja harc vart i schladming i tre år i rad å ja tyckte de va en fantastisk skidåkning men nu ska ja till Badgastein och då undra r ja hur bra de e där ????
ja heter znodden så de e bara å skriva en rad till mig,,,,

cbow
2002-11-11
Schladming är en ordinär Österrikisk liten by med hyfsad skidåkning runtomkring... När jag var där var det tokmycket snö, annars kan det vara ett problem pga den låga höjden. Visserligen har de ett fett snökanonsystem... men vem vill åka i pist? ;) Jaja, annars är där rätt fullt med ovhövliga tyskar som både regerar i backen och på afterskin. Den fetare varianten av dem fungerar också bra som bromsare när man åker för fort över ett krön med för lite kontroll och för små skidor.

Okej, jag var 9 bast vid tidpunkten för mitt besök i Schladming... så min recension kanske inte säger så mycket. Men jag tyckte så synd om orten (inte en grek har ju skrivit om den) så jag var bara tvungen