Steamboat

Skidorter i USA

Snöprognos

 • Torsdag

  5,7 cm snö
  Snö
  -3°
  1 m/s
 • Fredag

  0,2 cm snö
  Lätt molnighet

  1 m/s
 • Lördag

  0 cm
  Halvklart

  1 m/s
Vad tycker du om Steamboat?
5
4
3
2
1
Fredrik Maasing
Fredrik Maasing (Gäst)
2008-05-09
Hej! jag besokte steamboat denna vintern och jag maste saga att det var en mycket trevlig upplevelse. Nar vi landade med planet, mottes vi av manga trevliga locals. Skidakningen var mycket bra, speciellt puder och skogs akningen, som var helt otroliga. Det som drar ner betyget nagot ar att det inte hander mycket i staden om du ar under 21. Alla barer kraver att man ar 21 ar gammal. Men jag rekommenderar helt klart steamboat!

Blackriverpaint
2006-10-27
Steamboat är en helt ok skidort men hur man än gör så blir det mesta uppåkt snabbt. Den mesta offpiståkningen är väldigt lättillgänglig men här finns mycket bra åkare som kör upp det snabbt. Det kan bli mycket stakande då berget ser ut lite som en trappa, brant som fasen ena stunden och helt flackt nästa. Här finns dock mängder av naturliga kickar och coola drop som gör det till ett klockrent ställe att plåta skidtidningsbilder! Skogsåkningen är kanon om du är den som hinner först! Parken är OK men inte världens bäst skötta. Den har dock det mesta inklusive step-up, superfin pipe, flera ok linjer.

Tesse
2003-10-06 (Ändrad: 2007-04-04)
Mycket bra skogs o puderåkning. Inte fullt så bra park som man kan önska sig med amerikanske mått. Men lätt av en de bästa piperna som finns. (den lägste i Nordamerika dessutom). Har varit där i 2 säsonger o det går ALLTID att hitta orört puder även om man inte är uppe i ottan. Dyra liftkort men så är det vart man än åker i USA.

Snowflake
2002-08-06
Var där säsongen 97, mycket bra fin fin puder.

Mest populära foto

Åkare: Foto:

Pistkarta

Pistkarta Steamboat

Närliggande skidorter

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer