Storlien recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Storlien?
5
4
3
2
1
Torbjörn Wallin
Torbjörn Wallin (Gäst)
2019-01-24
Trevlig personal

Bo Evert
Bo Evert (Gäst)
2019-01-02
Nära till allt och mycket bra service.

Peter
Peter (Gäst)
2017-12-23
Bra med snö mysig by

Mattias
Mattias (Gäst)
2016-04-26
Perfekta backar för barnfamiljer, inga köer i liftarna direkt, glömde lite tillhörigheter i stugan då vi for hem....men så dök grejorna upp på posten efter några dagar!!!! Det kallar jag sjukt bra service!!! Tack till de som jobbar på Hotellet!

Johan
Johan (Gäst)
2015-04-23
"Liftprojektet/ gränsprojektet
Projekteringen är i full gång ochförväntas vara klart inför säsongen 2015-2016. Liftsystemet är det enda gränsöverskridande liftsystemet i Skandinavien. Det binder samman Storlien med Tevletunet på den norska sidan.
Liftsystem och nedfarter kommer att gå över E75 och järnvägen.
Projektet öppnar för helt nya möjlighet för skidåkare så som längre pister och mer avancerad skidåkning!"
http://www.rodluvanstorlien.se/liftprojekt.html

Skido
Skido (Gäst)
2014-03-20
Riktigt dåligt med sno när vi var där i februari. En backe som gick att åka i. Längdspåren kassa dörav. En riktigt bra restuarang i byn dock (Flamman). Kan väl vara fint i snö men det verkar vara dåligt med det. (På två månader). Det var alltså barmark!

Mange
Mange (Gäst)
2014-02-26
Stuga sen 1980 och varit där både höst och vår så ligger denna pärla mig varmt om hjärtat. Det jag kan läsa i många recensioner är att den "spänniga" attityd inte finns och som Stockholmare i grunden är det ju det man vill undvika (vi är inte stöpta i samma form). Kan dock tycka att vi kanske ska ta tillbaka denna underbara fjällvärld så att det slipper bli en "bordershop" för penningstinna Norrmän. Vi har alltid delat denna fjällvärld med våra grannar i väst men det räcker med "hytter" nu. Fallhöjd kontra många åk känns lätt, i värsta fall tar man en sväng över Rekdalshöjden och sladdar ner till Storvallen på längdskidor och käkar våfflor med hjortronsylt, värt varenda spänn alla dagar på året. Kom hit upplev och njut.

Anton
Anton (Gäst)
2013-02-06
Håller med föregående resension, när man är i storlien befinner man sig redan uppe på fjället, man behöver inte bara upp hela tiden... detta gör dock att fallhöjden inte blir mer än 200m. Om man vill så finns möjligheten att åka ner västerut, till Norge, där man kan hitta fina offpistrepor. Man får dessutom runt 160 fallhöjdsmeter till!

Om man är ute efter randonéeturer så finns det fina toppar inärheten, det är inte heller särskillt långt till Storulvån och Snasahögarna

Storlien är helt klart underskattat av de flesta!

pia andersson
pia andersson (Gäst)
2011-02-28
Du befinner dig i en riktig fjällvärld när du är i Storlien! Du är mitt uppe på kalfjället. Det är så otroligt vackert med alla fjällbjörkarna och de vidsträckta fjällmassiven!
Något som det inte pratas så mycket om är längdskidåkningen, som är magisk häruppe! Här finns fantastiska leder som t.ex.Paradisrundan men också elljusspår med fantstisk spårninng. Jag älskar detta ställe!

Gringo
2009-02-11
Vet inte hur det är i övriga landet, men högzonen är som vanligt stängd i åre vilket är typiskt vid den här tiden på året=grymt med folk i lågzon. Här i Storlien har det dumpat i 3 dygn nu och inga liftköer överhuvudtaget.... Dålig fallhöjd kan man lätt ta igen med många åk istället.
Hoppas benen pallar en dag till......

/Powderdog