Ulricehamn recensioner (Sida 2)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ulricehamn?
SebRingeby
2005-03-10 (Ändrad: 2009-01-09)
go park men för mkt folk som ställer sig på och i landningarna

Japan_Air
2005-03-10
Åker man dit över dagen är det helt OK, men man tröttnar efter ett tag.
Ganska bra funpark för att vara ett så litet ställe!

N/A
(Gäst)
2005-02-10
helt nice om man inte vill slänga ut en massa pengar bra för att åka kvällsåkning inte så mycket folk och man kan bara åka och softa i dem sköna backarna..helt okej för en dag men man tröttnar på de rätt snabbt

Oskar_Pettersson
2004-12-03
För en dag är dessa backar helt okej, Om man åker hit på en veckodag då... Lör-sönd och lov är det värsta som finns i Ulericehamn. så långa köer finns inte någon annan stans. 20-30min är normalt, inte så kul när åket tar ca 2min...

MMMsocrazy
2004-07-14
Ulricehamn är otroligt bra för att lika så sydligt till! Dreamparken är Go´ som f-n!
Helt toppen helt enkelt! Många backar att välja på! Dock ett minus är att det är så smockfullt med folk där, inte minst på loven och helgerna!

indeed
2003-12-16
Äh, Ulricehamn är ju bra, om man inte har råd med annat. Det duger, helt klart. Man ska inte klaga på det, när det ligger såpass nära. Helt okej!

cerro
2003-10-04
har man inte råd eller tid att åka i en evighet till de riktiga bergen så duger det. om man har en ledig dag eller så men man åker inte bara där en helg så. man tröttnar ganska fort.

Fomme
2002-10-25
Till att börja med: Detta är ingen skidort, det är ett par träningsbackar ! Men för en dag är det helt okej med tanke på att jag tar mig dit på 40 min, undvik dock att åka hit då det är lov, då blir det 2 minuter åkning 16 minuter kö, om och om igen -hela dagen....

Elmaco
Elmaco (Gäst)
2001-09-29
ulricehamn är kasst. det finns 2 "stora" backar som i själva verket är av måttet barnbackar. för en dag kan det vara kul men man tröttnar mycket lätt.

Mitch_Buchannon
2001-09-16
visst är det klena backar och tråkig snö, men det finns ingen ort som jag har gjort så många sesonger på som denna. harvat omkring sedan man var 3år. haft ett 10 tal sesongskort där efter. nu bor jag i göteborg och här är inte mycke till backar, så denna lilla skitna backe har ju räddat så många trista kvällar då man skulle läsa läxor. det finns väl dagar då man hoppat over skolan helt för, tro det eller ej, det har kommit fin fin puder och man bara måste ut och rejsa lite. 20 cm är inte ovanligt att det är någon gång per år och som mest har jag nog kört 50 cm men ja, då då går det lite segt med tanke på lutningen. Men jag tackar denna backe för att ha lyft mitt intresse för skidåkning och snowboard. därav detta otroligt generösa betyg. även om bigjumpet är så hårt att man får åka bår ner om man misslyckas, liften tar 3ggr så lång tid som åket och danskarna slåss om att stå på näsan, så är detta ändå den finaste backe att stå i när det fryser på ner till en -15c¤ och man är HEMMA.