Topp 5: Vecka 22

Den här tiden på året är det säsongseditsen som får det att klickas mest på gilla-knapparna, och allra mest omtyckt vart Emil Granboms. Dessutom är två av fem filmer på listan av tjejer – det går framåt på jämställdhetsfronten!

Här ligger medlemsfilmerna med flest [+Gilla] från den gångna veckan. Vill du vara med och påverka listan?
Gå då in på videosektionen här på Freeride.se och gilla dina favoritklipp så kanske de hamnar på TOPP 5 nästa vecka!

1. (33 st +Gilla)

Emil Granbom Season-14.15
Emil Granbom blir ett alltmer välkänt namn i jibbsverige och levererar här en säsongsedit av bästa sort. Stilrent, svartvitt, spexigt redigerat, en trickpåse som heter duga och toppat med en stor dos #faluanda.

2. (26 st +Gilla)

Season 14/15 Johannes Omma
Johannes Omma summerar sin säsong genom att snurra av och på rails i en sån hastighet att huvudbonader flyger all världens väg. Kryddat med lite sköna fisheyeklipp blir det här en strålande säsongssammanfattning.

3. (22 st +Gilla)

Tova Stål 2015
Kudos till Tova Stål som får ihop en säsongsedit trots att hon brutit ett gäng olika ben under vinterns gång. Förhoppningsvis blir nästa vinter inte lika skadeförföljd så vi får se ännu fler flygfärder från henne.

4. (21 st +Gilla)

Sofias säsongsfilm 14/15
Veckans mesta feelgood-edit står Sofia Mattila för, med denna säsongsfilm som både innehåller framsteg i parken och en stor dos glimten i ögat.

5. (19 st +Gilla)

Oliwer Magnusson Season -15
Stjärnskottet Oliwer Magnusson har utan problem hävdat sig bland flera år äldre åkare på SST-tävlingarna i vinter, men har även hunnit med att filma, som synes i denna säsongsedit. Kolla in ett framtidsnamn redan nu!

Vill du göra din Freeride-medborgerliga plikt och vara med och påverka vilka videos som hamnar på listan nästa vecka? Klicka då vidare till videoavdelningen och tryck på den gröna knappen om du hittar en film (eller flera) som du gillar!
Kom ihåg att du även kan ladda upp dina egna videos!

Text: Hedda Berander
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.