Topp 5: Vecka 23

Veckans mest gillade video är en säsongsedit tillhörande en av de mest lovande skidåkarna i vårt avlånga land. Det har även slunkit in en del laddig storabergsåkning på listan – omväxling förnöjer!

Här ligger medlemsfilmerna med flest [+Gilla] från den gångna veckan. Vill du vara med och påverka listan?
Gå då in på videosektionen här på Freeride.se och gilla dina favoritklipp så kanske de hamnar på TOPP 5 nästa vecka!

1. (29 st +Gilla)

Jennie-Lee Burmansson season 14/15
Vi har sagt det förut, vi säger det igen – lägg namnet Jennie-Lee Burmansson på minnet. Även utan att väga in det faktum att hon knappt ens fyllt tonåring än är hon en av landets bästa jibbtjejer, något hon bland annat bevisat genom att vinna SST-totalen i vintras. Helt klart en åkare det kan bli kul att följa de närmaste åren.

2. (21 st +Gilla)

Joachim Ström – 2015
Joachim Ström är en yngling med imponerande hårsvall och mjuk åkstil, vars vinter har innehållit såväl urbans som parkåkning hemma i Sverige, och även en tripp till Det Stora Landet i Väster. Tummen upp för ”ninjaspark-graben” på boxar också.

3. (14 st +Gilla)

Eh 14×15
”Eh” anspelar på Elias Hendersons initialer, och verkligen inte hans åkning som är allt annat än ”eh”. En go blandning av FWQ, NM, bredlaggsjibb och allmänt peppig skidåkning får summera denne herres säsong.

4. (13 st +Gilla)

Timmy Sepp – Go With The Flow Pt. 2
För att citera videoskaparen/huvudrollsinnehavaren själv: ”Det är rock n’ roll.”
(En fullständigt logisk reaktion på att spotta blod efter att ha droppat svinstort under Ride The Cow, jodå.)

5. (12 st +Gilla)

Per Fernvik – Mammoth
Vi rundar av veckans videokavalkad med 80 sekunders överblivna klipp från Per Fernviks senaste vistelse i Mammoth Mountain. Som vanligt levererar denne herre gött flow i parti och minut.

Vill du göra din Freeride-medborgerliga plikt och vara med och påverka vilka videos som hamnar på listan nästa vecka? Klicka då vidare till videoavdelningen och tryck på den gröna knappen om du hittar en film (eller flera) som du gillar!
Kom ihåg att du även kan ladda upp dina egna videos!

Text: Hedda Berander
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.