9K följare på Instagram

Idag fick Freerides Instagram sin niotusende följare. Vi tackar Victoria Falkenby och alla er andra för att vi tillsammans lyckats nå denna svåra sociala medie-milstolpe. 

Freeride strävar efter att sprida skidglädje på nätet. När sajten startades 1997 fanns inga andra plattformar för att visa upp sina skidbilder, prata om vinterns bästa skidor och planera säsongsboendet på. Idag, nära två decennier senare, ser det lite annorlunda ut och Freeride finns givetvis på andra plattformar som Facebook, Instagram och Twitter.

Att kontakta följare nr 9000 är svårt. Hur många bluffmail har du inte fått med rubrik i stil med: ”Stort grattis – du är vår kund nummer tusen!” Victoria anade dock inga ugglor i mossen, och några sådan fanns inte heller, utan svarade kort och koncist på frågan varför hon började följa Freeride på Instagram:
– Eftersom jag älskar skidåkning och tycker att Freeride är inspirerande. 

Vi tackar Victoria och alla er andra och hoppas att ni fortsätter att följa oss (om en av er hoppar av i skrivande stund så är vi nere på 8999 igen…). Vi fortsätter att bevaka Skidsverige, skriva om resor, prylar, nyheter och allt annat som rör skidåkning. Mot 10K i vinter!

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.