Recensioner om Björnrike

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Björnrike?
Stefan Thimen
Stefan Thimen (Gäst)
2019-06-13
Helt klart bäst ! Varit där i 45 år lärt mig åka där själv och lärt alla mina barn åka där. Ett ställe som passar många från nybörjare till mera erfarna

Tomas Tillstrand
Tomas Tillstrand (Gäst)
2019-06-13
Mycket bra

Shadi
2019-03-11
Björnrike bjuder på välpreparerade breda pister, fantastisk åkning. Finns en sittlift, i övrigt är det släpliftar så efter en dag i Björnrike kan bena vara möra. Vanligtvis inte så mycket folk i backen vilket bidrar till att Björmrike är min favorit skidort i Sverige.

Gästen
Gästen (Gäst)
2019-02-28
Björnrike har fortfarande långa, breda och fina backar. Vecka 9 2019 gäller det tyvärr även liftköerna... Man har byggt ut antalet sängplatser kraftigt utan att göra något år liftkapaciteten.

Tobbe999
2019-02-14
Åkt hit de tre senaste åren, bra långa backar med fint underlag (vecka 5).
Bra fika- och matställe med humana priser vid Björnvallen.

Inte mycket till kvällsåkning (en halv backe en gång i veckan under vecka 5). Bara en sittlift vilket blir jobbigt under en hel skidvecka, Tipset är att blanda Vemdalsskalet, Storghogna/Klövsjö och Björnrike för att få en varierad vecka.

Isabella
Isabella (Gäst)
2019-02-12
Björnrike
Barnens paradis, här finns plats för hela familjen. Allt från avancerad åkare till de allra nyaste. Alla är välkomna!


Paul-Erik Påhlson
Paul-Erik Påhlson (Gäst)
2019-01-16
Lurenderi Skistar!
Förran vi bokade Björnrike centrat försökte jag ta reda på servicen där. Ingen visste något. Det som finns står på hemsidan. Men ack icke.
Ett nerkört " paradis" som en inkompetent ledning mörkar. Vilken underskattning av människans intelligens!
Vi var stammisar där på 80 och 90 talen.
Nu blev jag sjuk före resan och kunde ej åka med men lider på distans med dom övriga som är där.

PS.jobbade bland annat en gång i tiden i sydeuropa som platschef i flera länder för olika resebyråer.

Mikaela
Mikaela (Gäst)
2019-01-15
Skidåkningen är det inget fel på. Men servicen som finns är riktigt dålig. Det är dött överallt, och inget att göra för den del av familjen som inte åker skidor (barnvaktar barn) eller de som vill göra något efter skidåkningen. Det är även INGEN information om vad som finns, på vilket boende, för vuxna eller barn. Finns det gym, finns det bastu, finns det lekrum, t.ex.

Jag var i Björnrike ett tiotal ggr på 90-talet. Då var det ett livligt ställe, Björnrike centrat en samlingspunkt med härlig stämningsfull restaurang med god mat, dryck, bra after ski, och fantastisk utsikt och stor uteservering med sol och milsvidd utsikt.

I Björnrike centrat lekte barn i korridorer, och fullt med folk i lobbyn, restaurangen, lekrummet, en bastu och en stor simbassäng med en stor glasvägg, vilket gjorde att föräldrarna kunde sitta i soffor med kläderna på på umgängsytan och ändå ha uppsikt över barnen. Det fanns lekrum, och ordnades disco, och massa lek med ledare varje kväll.

När vi kom hit nu var det som att komma till en spökstad. En bortglömd del av Skistar-världen. Det fanns ingen information om var vi ska parkera bilen, eller var vi ska lägga soporna. Ingen bastu, man kan inte röra sig från rummet till service utan att behöva gå ut (var därför vi bokade Centrat, för att slippa klä på barnen). Ingen restaurang, inga lekrum, inge folk, ingen reception. Vi tänkte att det kanske finns mer service nån annanstans i Björnrike, men icke. Även där stänger ju allt 17 och finns inget att göra efter skidning, eller för de som är med barnen på dagarna. Ah, tråkigt att se ett ställe gå från glans till inget...

Ronny Edvardsson
Ronny Edvardsson (Gäst)
2018-02-17
En bra och trevligt anläggning för alla åldrar. Hjälpsam personal samt bra skidskola.
Jag fick hjälp av en söt tjej/liftpersonalen att borsta bort snön på bygeln/ankarliften vid Björnvallen (vecka sju i år).

rattmuffarna
2017-12-20
björnrike är en bra skidåkning med variation bland dess 16 backar.
åken är långa och finns långa lätta åk och långa svåra åk. liftköerna är inte himla långa, inte ens under högsäsong, trevlig personal och sedan att de alltid (nästan iallafall) kommer någon soltimme per dag är fantastisk.
värt ett besök för alla.