Hovden

Skidorter i Norge
Hovden Alpinsenter finner du øverst i Setesdal og helt siden 1968 har vi hatt stolheis til toppen av Nos. I dag er vi Sørlandets største skianlegg. Alt er godt tilrettelagt med oversiktlige heiser

Snöprognos

 • Torsdag

  0 cm
  Sol
  -2°
  3 m/s
 • Fredag

  0 cm
  Halvklart

  2 m/s
 • Lördag

  0 cm
  Lätt molnighet

  2 m/s
Vad tycker du om Hovden?
5
4
3
2
1
Carl-Johan Lindqvist
Carl-Johan Lindqvist (Gäst)
2015-03-16
Var här en dag under v 7 2015 då vi bodde i Haukelifjell som inte hade speciellt många liftar öppna. Stället är riktigt bra som sportlovsdestination v 7. Inte så mycket folk så några köer var det överhuvudtaget inte tal om. Bra fjäll med 2 st expressliftar som gav en kanske 400 fallmeter per åk. Fin skog på västsidan fjället där man kan åka i små rännor osv. Pisterna var kanonfina. Lite småkrångligt att ta sig till från sverigesidan men tar inte längre tid än till sälen från göteborg. En fjällövergång kan orsaka lite trubbel vid kasst väder..

Viktor
Viktor (Gäst)
2009-12-02
Hovden är ett grymt skönt ställe som är lite mindre känt för svenskar. Parken är riktigt fin och det finns rätt så fina offpist möjligheter. jag skulle gämnföra det med svenska Branäs fast lite vassare.

2008-05-09
for dom som er intreserade av park så e parken av 10 mojliga typ 7. men allt e bra her

SamSam
2007-08-24
Finns nått för alla. Har varit där 5-6 gånger och har alltid lika roligt. Fina backar, trevlig personal, lagom mycket folk. Visst man får stå i kö men inte hela dagen.

Christian89
2007-04-24
Hovden Skidcenter erbjuder allting till bra priser. Boendet var lätt att hitta och backarna var underbara! Finns branta backar för de som söker sådant. Finns även Helikopter att ta samt snöskoter mm

Christian89
2007-03-07
Har varit på många ställen i mitt liv. Hovden är ett av de ställen jag vekrligen har fastnat för. Det är bra varierat med backar. Inte för stort inte för litet. Pudersnön ligger fint på morgonen. Februari är bästa tiden att vara här. Helt underbar personal på alla sätt på anläggningen.

(Gäst)
2000-01-26
Hovden skisenter ca 4 timer med bil fra kristiansand!! meget bra bakker og ypperlig offpist kjøring visst du liker bratte fjell...=)

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer