Idre Fjäll recensioner (Sida 9)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Idre Fjäll?
Eric_W
2003-12-19 (Ändrad: 2008-08-17)
Först och Främst: Idres lift system är nog det sämsta jag någonsin har vart med om. Helt livsfarliga e dom. A, sittliftarna syftar jag på i första hand, men också resen e skit-slöa.
När man skall på sittliften så bryter man antingen benen eller ramlar av i farten. Det finns ju inget nedbromsnings-system... hehe.
Aja , backarna då??
Jo då , de är riktiga toppen backar hela bunten , men de blir ofta väldigt ojämna och sliskia efter lunch. Men idre har nästan allt annat man kan tänka sig. + för den roliga funpark/snowboardlandet.

Mr-speed
2003-11-18
Tjena Alla Skid-board fantaster , ville bara upplysa om att Idre Fjäll har förändrats lite inför säsongen 03-04

:ny 6-stols lift som går ända nerifrån tunnelbackarna till toppen
:Västbacken är numera ca:2km lång
:nytt Hotell
:breddat mm i ost backarna
Och sist men viktigast Christer gör ett grymt jobb med parken,pipen,ski-boardercrossbanan i år
Hänger ni med detta blir bra som fan!!!

see ya!!

gonz00
2003-11-18
den gamla fyrstolen i idre har sett sitt slut, anledningen till att den gick sakta var att det var en av de första (tror det var den första) sittliften som svänger. nu är den utbytt. "röret" ner till tunneln är borttaget och det är breddat till 40 meter. att det är ett bra snowboardland kan ni tacka christer för. Han har gjort större jobb än detta. Att det är isigt i chocken är inte så konstigt, med tanke på elevationen så blir det inget ordentligt tryck på fräsen på pistmaskinen. och brant är det. fråga marknadschef jocke johansson, han har åkt den på barmark på hösten(på ändlyktan)

Mr_J
2003-10-08
Idre är kul om man ska röja... eller som jag gjorde drog chocken när den var stängd ! annars blir jag mest trött på korta och futtiga backarna och långsamma liftar.

N/A
2003-09-10
idre får helt klart gokänt. men inte mer än så. fast det är klart, målgruppen är nog barnfamiljer och inte jibb och offpist-sugna tonåringar. men, det funkar ändå helt ok. chocken är väl skoj, om den inte är isig, vilket är ganska ofta, parken blir bättre för varje år, så förhoppningsvis är den väldigt bra i år. kul ställe

jocke_thulin
2003-05-15
idre är bara så bra. skön ofpist och bra och shyssta hopp. man lär sig mycket där plus att det är så mycket snö runt stugorna så man kan göra hopp och hoppa mellan stugorna. ett helt grymt bra place

MadTriX
2003-05-03
jag har ofta åkt till IDRE under påsken då det inta alltid har varit så bra med snö.

de gånger jag har varit där nu har gjort mig mer och mer besviken. det finns ett stort big jump och när det blir varmare så blir gjärna hoppet lite runt speciellt när små **** :) bara åker över hoppet, grejen är den att de ALLDRIG preparerar den!!!!!!!

annars så är backarna väldigt bra många svarta som jag gillar. och vill man prova lite brantare backar för offpisten senare i livet så kan man alltid prova chocken då den är öppen är en otroligt bra backe pistad och allt

johanmarfalt
2003-03-21
Ovanligt många svarta och branta backar. Många backar på ett litet berg. Hyfsade liftar.

N/A
2003-03-20
Helt OK på tanke vilken målgrupp dom har... skyssta b-jumps men tyvärr lite få sådana... dom har väll ekonomin att utöka parken... det skulle kunna bli tjockt... Saknar dock rail och liknande... Annars e åkningen helt ok... men lite för många "tattare" i backen... men det är det ju överallt så det e ju inge speciellt för idre... P.S Kaxiga bonn-lurkar på byn...

sunshine_08
2003-03-11
det finns ett grymt skönt big jump mitt i backen...
sen så parken den kan vi ju inte klaga på eller jo pista mer och sätt upp mer rails!
sen är det lätt att snejka liften nedanför bigjumpet..om man inte vill tjacka liftkort...