Recensioner om Stöten

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Stöten?
Måns Bäck
Måns Bäck (Gäst)
2021-03-02
Få röda och svarta pister (två röda var avstängda)
Bra område för barn och nybörjare. Isigt i pisterna.

Samuel
Samuel (Gäst)
2021-02-28
Mycket fina, härliga och relativt långa backar (om man jämför med "pulkabackarna" i Lindvallen), här fanns något för hela familjen. Och personalen på plats var hela tiden trevliga.

Men jämför man restaurangutbudet med just Lindvallen så är Stöten hästlängder efter. Bara att läsa recensionerna, ingen rolig läsning. Nu är det iofs coronatider och vi åt i stugan, men vi drar oss lite för att åka hit när saker går tillbaka till det normala, just för att upplevelsen utöver skidåkningen inte är speciellt rolig.
På hela anläggningen fanns enbart 5 grillplatser med ett fåtal bänkar, det var kö och mycket folk runt lunchtid.
Sammanfattningsvis, är man ute enbart efter skidåkning så är Stöten fantastiskt. Vill man ha ut mer av semestern så rekommenderar jag annan ort.

Bodde i Fjällbyn, mycket bra läge

Thomas
Thomas (Gäst)
2021-02-27
Riktigt dålig och lata i receptionen!
Dessutom bryr de sig inte de minsta om man klagar och säger att man kommer att ge dem en dålig recension för att de sysslar med falsk marknadsföring!

Jocke
Jocke (Gäst)
2021-02-24
Trots en märklig säsong 2020/2021 levererade Stöten bra snowboardåkning och en trygg resa. Jag upplever att skidanläggningen sticker ut lite från de andra i Sälen. Lite mindre exploaterat men desto mer genuin fjällkänsla, mycket tack vare omgivningen. Gillar att nästan alla backar går från toppen och ner som alla kan åka.

Anton
Anton (Gäst)
2021-02-23
Bra offpist, bra atmosfär. Men Mycket besviken på Skipass+ det kändes mest som att man blev lurad.

Paulsson
Paulsson (Gäst)
2021-02-18
Bästa systemet i Sälenfjällen med den bästa ”alp-känslan”. Väl sammanbyggt system med varierad svårighetsgrad på pisterna. Bra skidskola.

Anders
Anders (Gäst)
2021-02-17
Sämsta bädsoffan jag vart med om. 3/4 personer som tyvärr fick spendera sin "semester" här skadade sig i försök till att fixa soffan. Det ända positiva var att vi en natt klarade oss utan att behöva montera om varenda jävla möbel i hushållet.

Trond Jansson
Trond Jansson (Gäst)
2021-02-16
Bästa stället i Sälenfjällen

Lundgrens
Lundgrens (Gäst)
2021-02-15
Underbar vecka med riktigt fina backar och trevlig personal, förutom Teddy i liften. Han var fett oskön. :)

Christer och Ingrid Dahlberg
Christer och Ingrid Dahlberg (Gäst)
2021-02-10
Stöten har många möjligheter varav många dessvärre är fel- eller outnyttjade. För många släpliftar men för få sittliftar och framförallt då i sk. vuxenområdet. Trist att pisterna 23 och 24 bara kan nås via transportled från worldcup backen. I varje fall under vår vistelse eftersom nr 22 var stängd och spärrad. Stöten prioriterar barnfamiljerna vilket vi tycker är bra men man glömmer dessvärre att göra vuxenområdena attraktiva, för vem är nöjd med att fara upp och ned på de få pister som nås direkt med sittliften från Stötentorget. Det kostar att ligga på topp men det kostar sannolikt mer att hamna i bakvattnet pga otillräckliga satsningar på liftar och pister.