Sunnerstabacken recensioner (Sida 2)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Sunnerstabacken?
N/A
2007-05-21
okej den som söker sig hit för att åka ner för backar. hmm åk längre. Men om du gillar hoppa så är hoppet 06/07 så sjukt skönt att det ej går att beskriva med ord. det tar alla andra hopp jag kört i nånsin. och vi har 2 rätt cleana boxxar :D Hoppet här är varje år nått av det skönaste. alla jibbers kan titta förbi nån gång ;)

Helena
Helena (Gäst)
2006-01-03
Frågan är vad man kan begära av en backe som ligger som Sunnerstabacken? Det är inte direkt så att du åker dit för skidsemester... Men en kväll nu och då när skidsuget sätter in alldeles för mycket funkar... Tänk på förutsättningarna i mellersta Sverige! Är dock glad att jag flyttat längre norrut med mer snö och bättre backar.

cederholm
2005-02-10 (Ändrad: 2008-10-09)
wohoO

N/A
2004-11-02
bor själv i sunnersta å åker i backen nästan varje dag...en kort å ganska brant backe med ett bigjump som krossar många hopp i fjällen...

Ebony_Joloo
2003-10-04
stört skön backe!! finns sköna hopp...år byggde vi sveriges kanske bästa skicross banan till vinterland..200 timmars hand sheapning får att få den bra..med 90 lut i velodromeran och corner kan det bli mye bättre..hoppet hand fixas varje dag något som är sällsynt ivanliga fall.. sen går det att åka till ungefär vecka 16 på vilka andra sydliga ställen funkar det??? för er som inte hoppar finns mycket att lära man kan aldrig bli fullärd...så för er som förkastar backen kom dit och visssa att ni bemästarar den...vilket jag inte tror...ski on duddees

Acpower
2002-05-15
Sämsta jag någonsin testat åk inte dit! går det att sätta betyg 0?

Claes Friestedt1
2001-08-30
Nära men inte bra. Långt ifrån bra. Då är det mer värt att betala 250:- för att åka upp till Bjursås, Romme eller Kungsberget. Helt klart. Jag fördrar Romme. Claes

slalomjohan
slalomjohan (Gäst)
2001-03-25
Den här backen knäcker alla backar i hela VÄRLDEN. Den är inte isig bara hård och den har uppfostrat många bra skidåkare t.ex. Ida Söderberg, Jonas Martelleur, Kurre Lansburgh, Hasse Johansson, Karl-axel Cuibe med flera. Den är minst 100 meter och har samma fallhöjd som störtloppet i Åre. Jag är själv med i USLK. Jag älskar den här backen och den har det bästa big jumpet jag har testat hitills . Vi har fortfarande öppet. Vi har minst fyra backar. Alltid sol.
Åk hit och testa denna backe.

Sandra och Malou
Sandra och Malou (Gäst)
2000-07-09
Ja, vi har bara åkt i den här backen EN gång, men f-n va roligt det va! Det ÄR en bra backe att träna i, även fast den är lite kort, men det är bra fallhöjd på den. Man kan ha förbannat kul i Big Jump hoppet i alla fall! =) Vi tycker att den här backen rokkar fett me mycke! GO UPPSALA!!! Bra jobbat!

Nallen
Nallen (Gäst)
2000-04-11
Bigjumpet är bland det bästa jag har hoppat på alltid väl preparerat. i bland fungerar den även som Qp.
Backen är fortfarande öppen vad säger ni om det t.ex. Romme alpin stängde för 2 veckor sedan. Är du sugen på att åka eller hoppa kom ner den här veckan på tisdag eller torsdag mellan 19:00 och 21:30.
En del skriver att backen är isig. i Sådana fall är det väl bara att slipa stålkanterna och kasta sig ut för