Sunnerstabacken recensioner (Sida 3)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Sunnerstabacken?
Flygande Jeppe
Flygande Jeppe (Gäst)
2000-04-10
Kanske bästa offpiståkningeni Sverige så här års. Bra kall snö och feta dropp. Ni som inte varit här ännu. Åk hit. Testa skogsskidåkningen på northface när solen ligger på. Kan bli rikliga snöfall nu på våren när kondensen från den av solen uppvärmda fyrisån kommer över berget och släpper sitt vita guld.

Åk hit

Mochfad
Mochfad (Gäst)
2000-02-09
Jag ger fett me props till S-sta Backen, Nja åkning suger fast BIG AIR tävlingen dom ska ha den 18:e mars är nåt att se fram emot, Dom grymaste,tokigaste,skickligaste,stilfullaste o så jag, kommer till Pelle Svanslös stad o rockar skiten ur alla som dizzar denna backe,E-A-T-M-E, Puzz

mogul Simba
mogul Simba (Gäst)
2000-02-09
jag kommer från åre och har en polare som bor i u-sala när jag hälsade på honom så tog han mig till backen. jag blev så chockad över att den lilla backen kunde vara så grym. helt klart ett av sveriges bästa big jump finns där. åkarna är förvånadsvärt grymma. jag ska ner dit från åre den 18 mars för att köra lätt en av sveriges bästa big jump tävlingar

Pato
Pato (Gäst)
2000-02-08
OK! Alla som klagar på S-ersta backen,
ni kan ju bara vara tysta. Att det inte finns hopp är en ren lögn! Att lägnden är 40 meter dito. Den är faktiskt 140 meter. (ok, det var inte så mycket att skryta med)Av dom 140 är c:a 15 meter ett enormt bigjump. Om ni inte tror på detta så kan ni komma hit den 18:de mars, då vi kommer att ha en tävling mest flera av sveriges bästa freestyle åkare med.
Backen är inte alls flack! Om nån händig människa vill räkna ut lutningen så är fallhöjden 55 meter och lägnden 140 m.
På våren kan man roa sig med att åka på vattnet i fyrisån som ligger precis nedanför!
Backen har fostrat flera av sveriges bästa åkare, bl.a. Kurre Lansburgh
Dom som tycker att backen är 40 meter, kan ha missuppfattad det där med slalombacken, då det ligger en pulkabacke c:a 200 meter från slalombacken, mellan parkeringen och själva backen.
Hare och välkommna den 18:de mars till ett för-SM i Bigjump!

Per
Per (Gäst)
1999-11-13
Okej, den är mycket kort. Men backen duger nog åt de flesta som jag sett åka både i svenska fjällen och Alperna. Det finns en hel del att kvar att öva på och Sunnerstabacken duger bra till det.

lill_lars
lill_lars (Gäst)
1999-07-17
J_vligt fin pulkabacke.
Att det faktiskt finns folk som åker skidor här är dock en gåta. Den duger inte till barnbacke, då den är för brant & isig.
Kan man åka skidor vill man åka längre än 40 meter.
Borde inte få nåt betyg alls!

En USLK:are från Knivsta
En USLK:are från Knivsta (Gäst)
1999-06-05
Sunnersta backen är bra för mindre barn men även större som satsar... Man kan lära sig mycket av en liten backen. Sunnersatabacken har kuppat många bra skidåkare. Den är ca 40 m lång och och är ganska brant. Beror på vilken backe man åker i. Det finns 1,2,3 och 4 backar ungefär. Prova den bara för skoj skull. Börja träna slalom där.
Tisdagar och torsdagar tränar USLK där.

Björn
Björn (Gäst)
1999-06-02
Sunnerstbacken utanför Uppsala är lätt Sveriges sämsta backe. Den är ca 40 m långe och med en fallhöjd på 50meter, så åkningen suger!
Alltid en massa isig kanonsnö och det finns typ noll hopp.
Jag fatter inte varför Sunnersta finns med här stället borde raderas direkt ÅK ALDRIG DIT!!!!

?
? (Gäst)
1999-04-06
Sunnerstabacken är typ 20 meter lång svart och isig ligger ca: en mil utanför Uppsala. åk inte dit

Matlock
Matlock (Gäst)
1999-04-06
Den har backen rockar fett. Ligger en knapp mil utanfor
U-A. Kort, brant och isig. Har fostrat nagra av Sveriges
basta utforsakare genom aren. Helt klart en av de battre
backarna i Mellansverige.