Recensioner om Vemdalsskalet

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Vemdalsskalet?
Grums
2007-05-30
Några bra backar och godkänt liftsystem.

2007-05-21
Förra året på påsken var pudern kanon!
Backarna i stärsta almänhet är ganska branta så man slipper dom allra minsta barnen i backarna.
Funparken har jag inte sett iår men det får jag snart nämligen på sportlovet!

eemmma
2007-03-07
Är man ute efter fin skidåkning i pisterna är stället riktigt fint. Inte mycket folk i backen = inga liftköer och sällan uppåkt. Backarna är varierade, några är lite korta men är det svenska fjäll så är det. Mysiga ställen för käk både i värmestugor och på restauranger.

finstorp
2006-01-25
+ Mysigt område
+ Trevligt folk, personal
+ Bra backar, många valmöjligheter
+ Inte FÖR mycket folk
+ Den nya satsningen 05/06

- Inte så mycket uteliv
- Inte så mycket park (den nya är inte färdig när jag skriver det här)
- Inte så mycket offpist (vad jag vet)

(Gäst)
2005-10-11
Bra skidområde med varierade backar, stort plus till nya stolsliften till säsongen 2005/2006 och utbyggnaden av backar på den sidan!! Hoppas snötillgången blir lika bra i vinter som förra!

sarah_bylund
2004-02-16
jag rekomenderar skalet!! är uppväxt med skalet så jag vet vad jag pratar om men det kan ju bero på att jag är så fäst vid det! hovden funkar stabilt...oftast

christiina
2002-11-19
Här lärde jag mig att åka skidor 1989 (vid 3 års ålder) och är sedan dess på Skalet flera gånger per år! Det är snösäkert och sällan liftköer! Bra varierande backar och för mig som har varit där väldigt mycket har man också hittat små offpistpärlor.. Västbacken är min favorit, lång bred backe som passar carving!
Blir man lite trött eller frusen är det enda alternativet Hovdestugan, världens mysigaste fikaställe... Söker man lite större utmaningar rent åkmässigt kan man lätt ta skidbussen till Klövsjö.

KalloBallo
2002-11-14
besökte denna genuina ort i helgen. massor med lössnö och fint väder. det finns stora möjligheter för all sorts åkning, möjligheter att hoppa lite granna och glida om man hellre vill det.
skön stämning, inget penga hets som i sälen.

jag_martina
2002-08-07
Det är ett kul ställe. Fast de var ett år sen ja va där. Sjysst åkning och lagom stort system. Jag menar man åker inte direkt vilse.
*Martina*

bjorn_gund
2002-05-21
jag är på skalet så ofta jag bara kan. variationsrikedomen är stor med backar som passar alla oavsett om du är pansionär, 6-åring, jibber el avancerad piståkare. rätt så ok möjligheter till offpist finns också.
enda felet jag kan se är att det är lite litet.