Sportlovscamp och sommarcamp med What!

Platserna börjar fyllas upp – både till sommar- och vintercamperna med What! Camps.

Henrik Windstedt och David Kantermo startade What! Camps för sex år sedan och har sedan dess kört uppskattade sommarcamper för både skid- och snowboardåkare på glaciären Folgefonna i Norge. Förra året kickade de igång camper även under vintern. Så de som inte orkar vänta till i sommar har möjlighet att vara med på camp redan under sportlovet, under vecka 9 och 10 blir det tvådagarscamper i Åre med coaching av bla Niklas Eriksson, Oscar Harlaut och Henrik Windstedt.

Camperna riktar sig till skidåkare och snowboardåkare, killar och tjejer, unga som gamla (sportlovscampet är från 9 år och sommarcampet från 11 år).
– Alla är välkomna, oavsett nivå. Vi har ofta en mix av deltagare där vissa tränar på sin första 360 medan andra slipar på volter.

Utöver åkning står bland annat skateboard och trampolin på schemat.

Sommarveckorna i Fonna börjar redan fyllas upp så även om sommar och sol känns långt borta kan det vara klokt att anmäla sig i tid. Fonna har redan mycket snö så det bådar gott inför sommaren. Här byggs en av Europas bästa vinterparker och utöver parkåkning så erbjuder sommarcamperna vattenhopp, sommarrail-arena, trampolin, skateboard med mera.

För mer info och anmälan till både vinterns och sommarens camper: www.whatcamps.com

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.