Världspremiär för Winter Project

Torsdag den 21 oktober är det världspremiär för Winter Project-filmen i Stockholm. Läs om premiären och tävla med Adam Falk om jacka, mössor och vantar.


Foto: Mattias Hargin

Förra veckan, efter att ha kommit tillbaka till kontoret efter en lunch,
upptäckte jag ett missat samtal från skidåkaren Adam Falk. Tempot på hans intalade meddelande var en bra bit över hjärtfrekvensen under en intensiv löpträning och jag räknade antal andetag under inspelningen till två stycken.

Tjena I-eola! (Adam och många med honom tycker det är skoj att jag inte kan ”uttala mitt namn ordentligt” eftersom jag kommer från Skåne) Jag tänkte att det kanske var dags att ni informerade era läsare och vänner om vår premiär för Winter Project. Världspremiär och allt. Torsdagen den 21 oktober mellan 19 och 01 kör vi på Debaser Slussen i Stockholm. Inget märkvärdigt på något sätt. Glada människor, Jeppenator som konferencier, en riktigt bra film och efteråt spelar ett band från Åre som heter Orange Revival. Jag kan tänka mig om någon slår upp orden bra kväll i en ordbok kommer det här schemat finnas som referens. Hur som, säg att de ska komma. Inget inträde, ingen lista, men en åldersgräns på 18. Det va nog allt. Ha det fint!


Foto: Adam Falk

Efter att jag lyssnat av meddelandet igen för att vara säker på att jag inte missat något började jag skriva ner det Adam sagt. Jag avbryts av att telefonen ringer. Det är Adam igen.

Adam: Tjena Ola! Det är Adam. Fick du mitt meddelande?

Ola: Tja Adam! Ja, det fick jag. Jag tycker det låter bra.

A: Bra! Jag skulle vilja lägga till en grej till din text. För de som inte vet vad Winter Project är så kan du ju skriva att det är ett projekt gjort under vintern. Ett rätt beskrivande namn om du frågar mig. Vi kom på det i Nickes (Nicke är Nicke Jacobsson och den person som filmat hela projektet, min anmärkning) husvagn ute i Huddinge.  Lite roligt när man tänker på det.

O: Är det verkligen allt du vill lägga till? Lite otydligt om du frågar mig.

A: Nu när du säger det så kanske det är så. Men det viktigaste är, och jag kan tänka mig att du lägger ut det stort och fetstilar typ

Premiär Winter Project
Torsdag den 21 oktober
Debaser, Slussen, Stockholm
18 år

Sen kan du också skriva till att det är en livsstilsdokumentär kombinerad med skidåkning från några av Sveriges bästa åkare. Det har vi skrivit på vår sida på Facebook och jag tycker det sammanfattar det rätt bra.  Du kan ju även berätta att jag är med, Wille Lindberg, kusinerna Hedvall, Henke Winstedt, Anton Slivola, Niklas Karlsson och Jeppe Björnlund. Sen är det än fler. Bra setup!. Det var nog allt det!

O: Det var det nog.

A: Bra. Ha det fint och jag ringer igen om jag kommer på något.


Foto: Adam Falk

Adam lägger på lika snabbt som han pratat och innan jag hunnit lägga ifrån mig telefonen ringer han igen.

A: Hej! Det är jag igen. Kom på att vi har en dunjacka från SOS, handskar från Kombi och några mössor vi ska tävla ut. Skriv det också! Ha det fint!

O: Vänta lite Adam. Hur ska vi tävla ut dem?

Adam: Jag tänker på ett tal mellan 1- 1000 och den som är närmast vinner. Jag måste gå nu så jag hinner inte prata mer. Hej då!

Jag hann varken säga ”hej” , ”ok” eller ”hej då” innan Adam lagt på. Den här gången väntade jag lite med att börja skriva då han kanske skulle ringa igen. Det gjorde han inte.

Så för att sammanfatta vad som är på gång:

Tävla och vinn:

För att vara med och tävla om jacka, handskarna och mössorna: Adam Falk tänker på ett tal mellan 1-1000. Vilket? Skriv vilket tal du tror i kommentatorsfältet. Varje medlem har en röst och röstar du fler gånger blir du diskad. Den som först chansar rätt eller den som är närmast när tävlingen avslutas onsdagen den 20 oktober vinner.

Prisbord:
1:a Jacka + mössa från SOS
2:a Hanskar från Kombi
3:a Mössa från SOS

* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Text: Ola Melin

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.