Tävling: mest hjälpsam i forumet

Den som är mest hjälpsam i forumet i en månad framöver vinner ära, plånbok och t-shirt. Hjälpsamheten mäts i så kallade reaktionspoäng under perioden 9 september – 9 oktober 2019. Och vad sjutton ”reaktionspoäng” är för något läser du här nedan.

Nyligen lanserade vi på Freeride ett uppdaterat forum. Lite snyggare, lite smartare och lite bättre.

Nu kör vi igång en enkel tävling för att fira det nya forumet. Den som är mest hjälpsam i forumet i en månad framöver vinner ära, plånbok och t-shirt från vår lilla webbshop.

Hjälpsamheten mäts i så kallade reaktionspoäng under perioden 9 september – 9 oktober 2019 och vinnaren presenteras efter att tävlingen är avgjord i forumtråden till denna artikel (scrolla nedåt).

För att delta är det bara att skriva, kommentera och agera i forumet! Och skriver du tillräckligt bra och engagerande saker så kommer reaktionspoängen att trilla in. Lycka till!

Vad är reaktionspoäng?

En nyhet i forumet är de så kallade ”reaktionspoängen”. Ett reaktionspoäng får du när någon reagerar positivt på ett inlägg som du har skrivit på forumet. Så om någon trycker tummen upp eller gör love-, skratt- eller wow-emoji så kammar du hem ett reaktionspoäng. Dessa reaktionspoäng summeras sedan och syns i listan över de medlemmar som har högst reaktionspoäng.

Tävling: Mest hjälpsam i forumet

  • Flest reaktionspoäng perioden 9 september – 9 oktober 2019 vinner.
  • Vinsten är en plånbok och valfri t-shirt från Freerides webbshop.
  • Vinnaren presenteras efter avslutad tävling i forumtråden till denna artikel, se nedan.
Text: Freeride / Pressrelease
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.