Testa Åres alpina VM-backar i Stockholm

Förra året drog Winter Show Stockholm 19 000 besökare och det lär inte bli sämre uppslutning i år. Vm-arrangörerna Åre 2019 är också på plats och ger Stockholmspubliken chansen att åka VM-super G:n eller slalombanan med VR-glasögon.

Helgen bjuder på skidfest i Stockholm. På årets upplaga av Winter Show Stockholm kan besökarna testa att åka i de alpina VM-backarna då Jämtlands två VM-organisationer är på plats i Kungsträdgården hela helgen. VR-glasögonen som finns hos Åre 2019 har varit enormt populära vid tidigare testtillfällen. Den som är sugen på att kasta sig nedför VM-super G:n eller slalombanan är välkommen till Åre 2019 i deras tält i Kungsträdgården:
– För oss är Winter Show en naturlig samlingsplats för många av våra skidintresserade gäster i Stockholmsregionen. Därför är det självklart för oss att ta chansen att möta denna publik på deras hemmaplan och visa upp vårt event och förhoppningsvis locka folk till att köpa biljetter för att komma och uppleva VM på plats i Åre, säger Patrik Svärd, Sponsor Manager för Åre 2019.

Under helgen går det, förutom att testa VM-backarna, att köpa biljetter till alpina VM, inhandla en VM-mössa eller bara ta en pratstund med representanter från VM-organisationen:
– Vi ska med hjälp av vår aktivering, VR-glasögonen, locka folk till att vilja uppleva hemma-VM på plats i Åre, säger Patrik Svärd.

Även volontärsteamet är på plats i Stockholm under helgen för att inspirera och informera Åre 2019s volontärer om alpina VM under den första av tre kickoffer på lördagen:
– Vi kommer framför allt att prata om värdskap och ta en titt på kommande utbildning. Sen blir det kampsång, mingel och pepp för att motivera alla att göra ett så bra VM-arrangemang som möjligt, säger Madelene Aalto, volontärsansvarig för Åre 2019.

Winter Show 2018
– lördag 10 och söndag 11 november

Öppettider: 10-16.00
Plats: Kungsträdgården
Aktiviteter: skidbackar, längdspår, skridskoåkning, tävlingar och mycket mer. Alla aktiviteter är gratis.
Här läser du hela programmet.

Text: Freeride / Pressrelease
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.