Vilka skidorter ligger nära mig?

Vilka skidorter ligger nära mig? Om du har ställt den frågan är du inte ensam. Nu lanserar Freeride.se en funktion som just besvarar det spörsmålet, oavsett var i världen du befinner dig. 

I Freeride.se alltid växande skidortsguide – fliken skidorter i menyn – får du veta det mesta om världens skidorter. Nu kommer en nyhet som gör det lättare för dig att veta vilka skidanläggningar som är nära dig.

Vilka skidorter är nära mig?

Ibland är man nyfiken på vilka skidorter som finns nära där man befinner sig. Och just för att svara på denna fråga har vi kodat fram tjänsten Skidorter nära mig som visar de 16 skidanläggnigarna som är närmast dig där du befinner dig. Ja, och för att funktionen ska fungera behöver du tillåta din dator eller mobil att ange var du är så klart.

Andra smaskiga grejer i skidortsguiden

I skidortsguiden finns massa mer matnyttigt för skidåkare. I avdelningen Offpist & Topptur får du tips och kartor till bra åkning utanför de preparerade nedfarterna, i Snöfallstoppen får du reda på var snön kommer falla de kommande dagarna och i Topplistor kan du filtrera skidorter efter saker som fallhöjd, antal nedfarter, total pistlängd, högsta punkt och liknande. Peppa upp för snart är det vinter igen, yiieeeeho!

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.