Betta vem som vinner världstouren

Vem vinner i Hakuba? Snart börjar världstouren, likaså den nya kostnadsfria vadslagningsserien. 

Freeride World Tour sparkar igång säsongen i slutet av januari. Då är det dags för det nya stoppet Hakuba i Japan. Redan nu peppar arrangörerna upp med en kort pudrig teaser från fjärran östern.

Nytt för i år på världstouren är också en vadslagningsserie. Det kostar ingenting att vara med, men du behöver registrera dig på sajten och lämna en mailadress, och du bettar på de 3 översta placeringarna i samtliga kategorier inför varje tävlingsstopp. När alla fem stoppen är körda och klara koras sedan en totalvinnare i betting-serien. Denna vinner Peak Performance persedlar för 2000 Euro. Det ges också priser till de enskilt bästa bettarna i varje stopp, då är det luvtröjor, t-shirts och kepsar/mössor som delas ut.

Du kan än så länge bara ange de bästa åkarna för första stoppet Hakuba. Detta kommer att fortsätta under säsongen, dvs att du slår vad om en tävling i taget. En annan kul funktion är att du kan skapa en egen klan med funktionen ”Tribe”. Där tävlar du tillsammans med din polare mot de andra sammanslutningarna. Även hur dessa klaner står emot varandra under säsongen går att följa via Fun bet-sajten som Peak Performance och FWT har snickrat ihop. Priset till bästa Tribe, baseras på totalranking efter hela säsongen, är en överraskning från Peak Performance värd tusen euro. Här går in och lägger ditt vad och där finns också mer utförlig information om hur tävlingen går till och dess regler.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
Logga in för att kommentera
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook

  1. PatrickSthlm
    2
    PatrickSthlm | 2018-01-11 18:50          

    Knivigt ordval för alla yngre läsare som inte gjort lumpen...