Letar kompisar som vill tura under vintern/våren

Hejsan alla,

Letar efter folk som vill köra toppturer med mig i norge/sverige. Skaffat en splitboard och letar kompisar här eftersom min krets är väldigt svår att övertyga att det finns andra sätt att komma upp på berget än lift. :) Är från stockholm själv men tar mig gärna runt. Spelar ingen som helst roll för mig om du är tjej/kille gammal/ung skidåkare eller ufo. Är du taggad på att köra och vill göra sällskap under säsongen som kommer så hojta!

Tar även tacksamt emot tips på andra forum där jag kan söka nya vänner

Med vänlig hälsning,
Jonas
 

perkan

Medlem
Vilka erfarenheter har du av att tura?

Jag åker också splitboard och bor i Sthlm, hoppas kunna genomföra några weekends i vinter. Planerar då främst att utgå från Östersund pga möjligheten att låna bil där. Kommer att börja med att försöka göra någon tur mellan jul och nyår.

Hoppas på en längre resa till Norge fram mot vårkanten...
 

AndreasHamne

Ny medlem
Hej hallå.
Skriver en blänkare gör jag med. Vill komma igång i vinter igen, efter glest med turtid senaste året.
Splitboard självklart och bor i krokarna jag med, Norrtälje.
 
Flyttar upp till Åre i dagarna. Hänger gärna med på turer. Jobbar ganska mycket jan - feb. Men turar gärna när jag är ledig om det är nära. Mer fri mars och framåt så då kan jag åka längre. Kör också splitboard:)
 

Truth-my-dog

Ny medlem
Jag letar efter samma intresse kan packa och ge mig iväg med någon kunnig, åker skidor. Vill besöka Norge Myrkdalen eller annan Berg där det fins leder. Kör med egen 4x4 bil fins plats för en kompis till plus packning. Bor i södra Sverige.
 

PetrusOledal

Ny medlem
Jag åker gärna med på en sån tur! Kan hända att jag inte fyller kriterierna som kunnig dock. Kan tyvärr inte skicka PM. Men när skulle det isåfall vara?
 

Pudersokare

Ny medlem
Jag letar också någon att tura med då jag har samma problem med att kompisar tycker liften är ett bättre alternativ! Har en tripp till narvik inplanerad med mina föräldrar till påsk men skulle vara svinkul att få med någon att tura med! Min erfarenhet är dock minimal men har åkt offpist hela mitt liv så åkningen har jag koll på!
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp