FVA 2015: Vinnare – Delkval 1

Två bidrag är från de första delkvalet i januari klara för final. I kategorin bästa Big Mountain har vi en härlig resa och i bästa park/jibb en kreativ film med grym åkning. Glöm inte att ladda upp era filmer för att vara med i delkval två som redan är igång. Ni kan ladda upp filmer i botten av posten.

Och vinnarna är…

Gurke Faden Kan Nada

Bästa Big Mountain.
Jacob Wester motiverar:
”Filmen sprider grymt mycket skidpepp och jag blir sugen på att åka över Atlanten för att köpa en bil med några homies och bara åka runt och käka puder. Kul att se en BC-film utan för mycket användande av hjälmkamera då det fort blir repetitivt, viktigt att använda sig av kameraman.”

Freedom – Joel Berggren

Bästa Jibb/Park.
Jacob Wester motiverar:
”Snyggt filmat, producerat och redigerat med kreativa urban-setups och bra åkning. Lagom längd på filmen också, då park-edits ofta tenderar att bli lite för långa.
Enda möjliga konkurrent skulle vara UNP – Spring Time Execution, då den bjuder på rejält röjig rocknroll-åkning i slaskpark, men jag tycker ändå att produktionsvärdet på Freedom är högre, och det kräver mer jobb och kreativitet för att skapa bra film även utanför parken.”

Från januari månad kan vi snart även presentera de bästa krascherna som ni får rösta på. Vinnaren för bästa krasch får ett fint pris som plåster på såren.

Delkval två är öppet och du kan ladda upp din film här nedan för att vara med i tävlingen.

Delta i tävlingen

Det går inte längre att delta i tävlingen. Sista dag var 2015-02-28.


Mer information om Freeride Video Awards 2015 hittar du här.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.