Skidan som klarar allt? Möt Nordica Enforcer Unlimited

Nordicas nya serie Enforcer Unlimited är en seriös one quiver. Vi packar upp, monterar, går på topptur, åker offpist och carvar i preparerad nedfart med Enforcer Unlimited. 

Vi kikar på nya Nordica Enforcer Unlimited, en skida som du kan göra allt med: gå på topptur, åka puder och köra pist. Lätta grejer är det också, i den version vi har i filmen är skidan 179 cm, 104 mm under foten och väger 1650 gram.

Nordica skidserie Enforcer har länge varit en dundersuccé för liftburen all mountain och Freeride. Det som är nytt med Enforcer Unlimited är att man har gjort en lite lättare skida med kolfiber som fungerar fint att topptura med. Dessutom är en lättare skida något mer lättåkt eftersom den böjer sig och går in i sväng bra.

Enforcer unlimited kommer i en 100 procent återvinningsbar eko-kartong. På just den här skidan i videon satte vi en Marker King Pin-bindning. Men vi hade lika gärna kunnat sätta Marker Alpinist om fokus var topptur, eller en Duke PT på skidan för mångsidighet.

Enforcer unlimited 104 är en rolig allround-skida. Nog bred för offpist, med tip och tailrocker. Klassisk camber under foten för bra åkkänsla. Men det finns fler bredder. För nya Nordica Enforcer Unlimited är en serie med uni sex-skidor. Den kommer i bredderna 104, 94 och 88 mm under foten.

Nordica Santa Ana Unlimited som är damskidan kommer i 93 och 88 mm bredd under foten.

Mer fakta och alla specifikationer på Enforcer Unlimited och Santa Ana Unlimited hittar du så klart på Nordicas webb.

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.