Poängjakten

Nu är det premiär för Poängjakten, en ny tävling på Freeride.se. Poängjakten riktar sig till alla, hur duktig åkare du är eller hur bra du är på att filma och fota spelar inte så stor roll. Det viktiga är att du är peppad och inte bangar på att bjuda på dig själv.

 

Under hösten/vintern 14/15 hade vi en tävling här på Freeride. Det gick ut på att samla poäng genom att svara på frågor och göra uppdrag. De tre med flest poäng fick komma till Hammarbybacken för en episk final där priser till ett värde av 65.000 skulle delas ut.

 

 

Så här funkar det:

 

Frågor och uppdrag = poäng

Som namnet antyder går Poängjakten ut på att samla så många poäng som möjligt. Detta kan du göra fram till den 18 december. Poängen får du dels genom att svara på tio frågor, där varje rätt svar ger en poäng, och dels genom att fullfölja olika uppdrag som ska dokumenteras med foto eller video. Uppdragen ger olika poäng beroende på hur svåra de är. Det är givetvis okej att lämna in ambitiösa, välfilmade bidrag, men du får lika många poäng om du filmar/fotar med telefonen. Det viktiga är att du utför uppdragen, inte att det är filmat i 4K.
OBS. Frågorna och uppdragen hittar ni på sida 2 & 3 i denna post.

Deadline

Den 12 januari är sista dagen du kan svara på frågorna och skicka in utförda uppdrag. Den 14 januari presenteras de 3 personer som samlat på sig flest poäng, och därmed gått vidare till finalen i Poängjakten. I händelse av att två eller flera tävlande har samlat på sig lika många poäng kommer en jury bestående av representanter för Freeride.se, Mammut och Schweiziska turistbyrån att välja vilka som går till final baserat på kreativiteten hos de inskickade uppdragen.

Final i Stockholm

Finalen avgörs på plats i Hammarbybacken i Stockholm den 31 januari 2015. Där ställs de tre finalisterna inför ett gäng uppdrag (som är hemliga fram till finaldagen) som ger olika poäng. Den som samlar på sig flest poäng under dagen kröns till vinnare av Poängjakten, och kammar hem ett rejält prisbord som kan beskådas här nedanför. Alltsammans kommer även filmas och publiceras på Freeride.se efteråt.

 

poangjakten_prisbord

Första pris:

Resa för 2 personer till Zermatt
Flyg tur- och retur
Tågtransfer i 1:a klass
Hotell i 3 nätter på 4-stjärnigt hotell
Liftkort 2 dagar
Värde: 19 500 kr

Sony HDR-AZ1VR Actionkamera
Värde: 3290 kr

Mammut Skidställ
Trift 3L Parka
Trift 3L Pant
Värde: 7500 kr

Nitro Team Gullwing x Sullen Snowboard
Värde: 4499 kr

Nitro Zero Worries Bindningar
Värde: 1999 kr

Andra pris:

Resa för 2 personer till Nendaz
Flyg tur- och retur
Tågtransfer i 1:a klass
Hotell i 3 nätter
Liftkort 2 dagar
Värde: 17 000 kr

Sony HDR-AS20 Actionkamera + tillbehör
Värde: 1899 kr

Mammut Snow Longsleeve
Värde: 700 kr

Tredje pris:

Sony HDR-AS20 Actionkamera
Värde: 1899 kr

Mammut Snow Longsleeve
Värde: 700 kr
Presentkort på Addnature
Värde: 2500 kr

4-6 pris:

Mammut Snow Longsleeve
Värde: 700kr

7-11 pris:

Mammut T-Shirt
Värde: 300kr

Frågesporten hittar ni på nästa sida >>

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.