Säfsen recensioner (Sida 3)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Säfsen?
Fjunesh
2009-03-30
Jag tyckte att Säfsen var jätte skönt typ inte någon kö på ankarliften (alla tar sittliften) Skön park men inte så höga hopp (synd).

sammanfattning:
+ Skön park
+ sköna backar
- blir lätt isigt
- inte så höga hopp (borde ha ett big jump)
!! !!
Jag tyckte det var jätte kul och att det var värt att åka dit.

man1ac
2007-05-30
Inte lika dåligt som alla andra säger, ganska korta backar tyvärr men det finns en hel del roliga också.
Lite tråkigt att nästan alla backar slutar med att vara platta.
Deras nya snowpark tyckte jag var rätt så bra, trodde inte alls att de skulle ha någon alls eftersom det inte stog att de hade ett parkområde.
Inte så mycket folk och långa liftköer, flöt på ganska bra men det varierar ju från vecka till vecka.
Lite tråkig mat var det också med ganska dyra priser, men det är ju vanligt på skidorter
En liten sumering av allt då, ganska lätta backar som passar nybörjare och medelbra åkare, men ingen match för avancerade.
Sen måste man ju tänka på priset också och det var ett ganska lågt pris så att jag kan säga att jag är mer än nöjd.

snowprincess
2007-01-04
Lite sådär va?!
Maten, blä
Backarna, usch
Offpist, finns inte
Backarna är ca trem långa (käns det som).
Slutsats:Du Kan lika gärna gå till pulkabacken om du ska åka skidor.

skifree
2006-12-28
Ett bra ställe om man har barn eller om man inte är så duktig skidåkare annars är det ett bra område om man vill åka längd

Erik
Erik (Gäst)
2006-01-14
Var den sista recensionen ett skämt. stället kryllar av fulla danskar. åkningen kan knappast jämföras med chocken eller väggen. säger som tidigare brant först sen platt platt platt...

N/A
2005-02-21
Själv älskar jag Säfsen.Har varit där kanske 10 gånger och jag tycker fortfarande det är lika kul att komma dit.Det lite sämre med säfsen är att backarna är korta och inte så lystfyllda.Det finns därimot ingen dreampark.Det finns bara en halfpipe i Rödingen.När det gäller mat så serverar Solbergets wärdshus jätte god mat så det rekomenderar jag starkt

Kalle
Kalle (Gäst)
2004-10-08
Har varit i Säfsen ett antal gånger, men åker alltid därifrån med samma känsla.
Varför är själva backen 30m lång och sedan en flack och dryg transportsträcka på 130m..? Åkningen blir mest att man står och glider ner till liften på den där flacka historien. Väl framme vid liften kan du kallt räkna med en stunds paus för det är alltid kö... Mycket beroende på att Säfsen är ett oerhört populärt ställe för skolklasser. På gott och ont...men det är klart att kidsen ska åka lite skidor!

Alias_Berka
2004-02-16
Backarna ä hyffsade men väldigt flacka. ca 75% är transport i slutet. stora backen ä inte öppen helt.. fullt med "isberg" i. Finns inga hopp som fungerar att hoppa på. Och när man hittar ett ställe å hoppa på så kommer de som jobbar där och skäller ut en för att stället inte ä till för att hoppa på och hotar med att dra in lift kortet. Ingen varning innan utan hotar med en gång att de skall dra in liftkortet.
Stolsliften går sakta och stannar jämt.Rräkna med att den stannar ca 3 gånger på vägen upp.

Jag råder er. om ni kan välja att åka till nån annan plats... gör det!!!! duger om du bara skall åka en dag utan att hoppa!!!!!

Thos
2003-09-30
Åk aldrig till säfsen. Fullt med skolklassen som inte kan åka. En pipe som först påminde mig om en sågklinga. En huvudbacke som inte var pistad med stora högar blankis högst upp. Korta backar med 100 meter lite brant och 700 meter platt stakmark, som då resulterade i att det branta partiet blev till för att ta fart för att slippa jobba arslet av sig på det platta partiet. En sittlift som går långsammare än alla andra liftar och som stannar minst tre gånger varje uppfärd. SÅ, åk aldrig hit!!

Spat3tr
Spat3tr (Gäst)
2001-05-03
SÄfsen suger. I alla fall liftkorten det står att det är öppet till 1maj men dom stänger innan påsklovet fast dom har en massa snö kvar.....