Säfsen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Säfsen?
5
4
3
2
1
Krille
Krille (Gäst)
2022-02-28
Ganska liten anläggning perfekt för ett par dagar max. Gigantiska köer som aldrig tar slut under högsäsong. Plus för trevlig uteservering. Åk en bit österut så kommer du till Romme Alpin. Ljusår bättre.

Malin
Malin (Gäst)
2022-01-17
Perfekt liten skidort för småbarnsfamiljen dock för den mer erfarne så kändes backarna väldigt korta. Mer tid gick åt att sitta i sittliften än att faktiskt åka skidor. Tråkigt också att båda ankarliftarna gick snabbare att ta upp till toppen än sittliften.

Basse
Basse (Gäst)
2022-01-10
detta ställe var riktigt dåligt åk aldrig hit ta sälen istället,
Mytomaner
Dåliga tider
Inga lampor
Keff personal
tillomed dålig varm choklad

Åse Trondsen
Åse Trondsen (Gäst)
2021-12-01
En liten skidort med allt man behöver.
Perfekta backar och område för familjen med småbarn som lär sig åka eller som redan kan och vill sticka iväg på lite egna äventyr i backarna. Det är även bra ställe om man som vuxen vill lära sig åka.
Det finns även möjlighet att göra andra aktivter än skidor i Säfsen.

Ulla och Bo Wedberg
Ulla och Bo Wedberg (Gäst)
2021-11-22
Vi har nu varit i Säfsen under 3 dagar. Allt har varit mycket bra. Vi har varit där tidigare ett par gånger och trivs fantastiskt bra i dess omgivningar.
Vi vill ge extra beröm till Karin i receptionen och till vaktmästare Jan! Vilka trevliga, tillmötesgående och serviceinriktade personer!!
Ni fixade allt toppenbra!! Blomma till er🌺🌸👏
Vi återkommer snart igen!Anonym
Anonym (Gäst)
2021-11-11
Fint boende och både bra och dålig service. Finns massa pontential till bättre och mer upplevelserikt än vad som erbjuds idag. Stannade vid en grillkoja men fick veta efteråt av personal att ved ej fanns på platserna. Så man får släpa med ved om synbar och ska grilla på toppen. Inte jätte kul efter en lång färd med cykeln uppför. Vi saknade även att kunna beställa en ordentlig varm choklad till våra barn och värma oss framför en brasa tex efter en ruskig dag med cyklande men inga varma drycker förutom kaffe fanns 😅 inte riktigt upp till våra förväntningar. Vi bokade även bord på grillafton. Och inget var grillat. Så som sagt, okej om man vill enbart aktivera sig och äta gott själva i stugorna i lghterna. Men ingen direkt mysfika eller smakupplevelse på plats vilket kändes lite tråkigt. Bra cykelspår och vandringsleder.

Linnéa
Linnéa (Gäst)
2021-02-23
Här lärde jag mig att åka skidor! Lärarna är duktiga och engagerade. Vi bodde i vargspåret där det bara var att staka sig ut för att komma till backen. Om du inte bor där måste du tyvärr ta bilen in till berget. Backarna är breda och bra för nybörjare men blir tråkiga den dagen du blir medelmåttig på att åka. Säfsen ligger nära västsverige vilket gör det värt för en dagstur om du gillar att åka. Är du inte en nybörjare blir det inte lika kul att åka i flera dagar eftersom majoriteten av backarna är gröna/blåa. Överlag en bra skidanläggning för dagsturer och nybörjare!

Anton
Anton (Gäst)
2020-03-09
Perfekt för barnfamiljen.
Entusiastiska och duktiga skidskolelärare.

Har bara upplevt smidiga bokningar och betalningar, samt trevlig personal.

Casperio
Casperio (Gäst)
2019-03-06
Jag tyckte att dem hade många härliga backar som hela familjen kunde åka tillsammans och det var skönt att man kunde växla mellan sittlyft och ankarlyften när man skulle åka upp till toppen på berget. Helt enkelt det var en av dem bästa resorna jag varit med om ⛷


Marcus Landqvist
Marcus Landqvist (Gäst)
2019-02-14
Väldigt bra skidort för barnfamiljer med yngre barn som ska lära sig åka skidor. Säfsen inclusive är perfekt kombo för oss som vill slappna av på semestern. Allt ingår!