Scheffau

Skidorter i Österrike
Scheffau tillhör SkiWelt Wilder Kaiser.

Snöprognos

 • Tisdag

  11 cm snö
  Snö
  -4°
  1 m/s
 • Onsdag

  0,8 cm snö
  Halvklart
  -2°
  1 m/s
 • Torsdag

  1,3 cm snö
  Halvklart
  -1°
  1 m/s
Vad tycker du om Scheffau?
5
4
3
2
1
Familjeåkare
Familjeåkare (Gäst)
2009-02-22
Jag kan hålla med om att de inte är så duktiga på att pista backarna. Att säga att man inte vill tillbaka är väl kanske inte sant. Vår familj, s vuxna och 2 tonåringar har varit där varje år i 6 säsonger och stortrivs. Framför allt är det inga liftköer och väldigt trevliga restauranger. Några med verkligt bra mat. Prisbilden är också OK. 202,50 E för 7 dagarskort och liftsystemet är betydligt större sedan 2007.

2006-01-03
Just hemmkommen fran mitt andra besök i Scheffau. Sägs att det är Österrikes störst sammanhängande system men lat inte det locka dig att aka dit för skidakningen ar langt ifran Österrikes bästa. Idag 05-12-28 har det snöat konstant i tva dygn och snö finns dte gott om, trotts det lyckas man pista backarna sa daligt att sten rullar ner som laviner i backen!!
Tyvärr är där ocksa alldeles fööör manga Münchare pa dagsbesök sa knattar och amatörer vimlar det av! (Münchare är jag men inte knatte/amatör iaf) Ligger ca 1 h fran München därav det stora intresset för dagsturer, visst är man i Österrike ocksa men bergen ar laga och inga direkta toppar att blicka ut över. Liftsystemet är ok men inget specielt, inte heller nagra funparks eller snowboardparker.
Dags liftkort kostar 35,-

Kommer aka dit igen med all sannorlighet men inte frivilligt!

Mest populära foto

Åkare: Foto: ?

Pistkarta

Pistkarta Scheffau

Närliggande skidorter