Wester tillbaka på Freeride

Jacob Wester är tillbaka med en fokusblogg på Freeride. Fiske, surfing, träning, musik men framförallt skidåkning är några av de ämnen du kommer att läsa om.

www.freeride.se/jacobwester – Lägg den adressen på minnet. Det är nämligen ingen mindre än Jacob Westers nya bloggadress. Du kan även att kunna ta del av hans inlägg här på Freeride bland våra fokusbloggar.

Välkommen tillbaka Jacob. Hur känns det att vara tillbaka på Freeride?
Jättekul! Freeride har betytt väldigt mycket för mig som skidåkare så länge jag kan minnas. Det var ju lite här allt startade så att säga. Anledningen till att jag flyttade bloggen senast var för att Freeride begränsade mig i och med att jag inte kunde se statistik, ändra layout och så vidare men nu är ju allt det löst så det känns bra att vara tillbaka bland läsare som faktiskt bryr sig om skidåkning.

Vad kommer vi att få läsa om?
I typisk bloggstil så skriver jag ju om saker jag gör om dagarna, så det är väldigt säsongsorienterat. Nu på sommaren och hösten blir det ju mycket surf, fiske, allmänt häng med kompisarna och så men sen när jag är ute och åker skidor så blir det ju 100% av den varan. Så det beror helt på vilken tid på året man surfar in på bloggen. Jag ska försöka vara mest inriktad på roligt behind-the-scenes material under tävlingar under vintern. Med tanke på att professionella filmare och fotografer dokumenterar all åkning så känns det som att den delen redan är täckt, så där kanske jag bara skriver några rader om hur jag tyckte det gick. Sen senare på kvällen kommer jag fram med smygfilmning och fotande under efterfesterna…

Någon hälsning till dina läsare?
Fortsätt njuta av den svenska sommaren och tänk på att man kan åka rails hela vintern när det är snö så stick ut och skejta, cykla, surfa och ät glass istället för att bygga sommar setups. Inget illa menat men det verkar vara många som glömmer att det är sommar. Och köp matchstick productions nya film In Deep när den kommer ut – den slår alla andra filmer med hästlängder i år!

Text: Ola Melin

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.