Delta i läsarundersökning på Freeride, vinn fina priser

Vad tycker du om Freeride och vem är du som besöker oss? Nu vill vi veta. Vi har snott ihop ett enkelt formulär med 28 kryssfrågor. Alla som deltar är med i utlottningen av priserna från Salomon och Freerides shop. Undersökningen tar 3-5 minuter att fylla i.

Freeride.se önskar att inspirera, underhålla och upplysa alla som åker skidor. De senaste åren har vi utvecklat Freeride på flera olika sätt, men vi vill givetvis bli ännu bättre.

Delta här

 

>>> 17/9 UNDERSÖKNINGEN ÄR AVSLUTAD vi har dragit vinnare och kontaktar dessa inom kort! Vi kommer också att berätta om svaren i undersökningen i en artikel här på sajten.

Tack för att du väljer att svara på denna undersökning, det betyder väldigt mycket för oss! Alla som är med och svarar på undersökningen är med i utlottningen av ett ett par goggles från Salomon, samt t-shirts och skinnplånböcker från Freeride.

Priser

Följande saker ligger i potten som priser och lottas ut bland alla er som deltar undersökningen.

  • 1 par Salomon goggles: S/MAX SIGMA RACE+1XTRA LENS, ca pris 2400 kr mer info
  • 3 st T-shirt Freeride 3D-logo grey värde 249 kr mer info

Freerides überklassiska t-shirt med snöflingan är gjord i 100% bomull och sitter som en smäck på torsors av alla dess slag från small ända upp till XL.

  • 3 st Freeride skinnplånböcker värde 270 kr mer info

Freerides plånbok är gjord i äkta läder och kommer i ett smidigt format som lätt går ner i fickan. Plånboken leveras i snygg ask.Plats för 7 kreditkort + körkort + sedelfack. Färg: Svart läder. Storlek: 10.2 x 7.8 cm

Bakgrund till undersökningen

Sist vi gjorde en läsarundersökning var i mars 2010, alltså för tio år sedan och även om vi kontinuerligt lyssnar på era åsikter, så känns det verkligen på tiden att göra en lite större undersökning igen.

Nu vill vi få er input för att kunna bli ännu bättre samt lära känna er lite bättre så att vi kan jobba med rätt samarbetspartners för att kunna utvecklas till nästa nivå.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.