Vad gjorde du med din utrustning idag?

MKOL

Medlem
IMG_20200214_185544.jpg


Precis hemkommen från Brädkultur konstaterat att dom svarta Highlander jag beställt tillsammans med Mercuryn visar sig ha blivit vita på väg hem ☹

Jag som dagen till ära hade planerat amoröst monteringsmys i baktakt med Mari & Janne i mitt egna moderskepp 🥴 Så typiskt 😪

Nu börjar jag i.o.f.s. gilla den vita bindningen mer och mer men jag vill inte montera något innan jag gafflat med BK.

Kan förresten passa på att tipsa om att Brädkultur har minst 30% på hela sortimentet av brädor & bindningar!
 

MKOL

Medlem
Sådär stilmässigt ser det ju iofs sjukt mycket smuttare ut med vita bindningar på den brädan...
Det är sant. Och om jag känner mig själv rätt kommer jag säkert behålla dom. Men jag vill som sagt inte montera innan jag snackat med BK. Mitt kvitto är ju t.ex. för ett par svarta etc.....
 

fossen1201

Ny medlem
Åkte skidor i hovfjället måste säga att med den snön dom har att arbeta med så är dom världsbäst grymt duktiga att få ordning på plasten
 

xviggenx

Aktiv medlem
Fick hem den här godbiten och spenderade en lite tid med att byta till mina karakoram-clips och pilla med att få din bindningarna där jag vill ha dom.
IMG_20200214_134232.jpg
 

TopiNieminen

Aktiv medlem
Parade ihop mina nya pjäxor och skidor i torsdags inför åkning i Iso-syöte (Finland) ihelgen. När någon jävel har fyllt vallarstugan med prylar till nya badrummet så får diskbänken offra sig.
1581941139108.png
1581941159188.png
1581941177427.png
 

tmlarsson

Medlem
Skaffade mig ett par tlt5or här för ett tag sedan och drog ut på en sväng på Åreskutan idag.

Jag kommer från en skidande bakgrund och har smala och låga fötter. I mina 92mm läst racepjäxor sitter jag perfekt utan att behöva göra något arbete på skon. Köpte ett par Burton Driver X men kände inte att jag hade den responsen eller passformen jag önskade i dessa trots att dessa ska vara de smala och styva bootsen.

Åter till tlt5orna. Jag har inte fått mina Plum bindnignar ännu så tog bort highbacken på mina vanliga bindningar och spännade fast pjäxorna som med vanliga boots. Det var sjukt nice att åka i detta! Äntligen kändes det som att foten satt fast och att jag hade någon slags respons från brädan.

Började dagen i bräcke och parkåkning, brände sedan av några laps i 8an för att avsluta dagen med stökig offpist i gondolen och Östra ravin. Safe to say, jag gillar onekligen att åka i hardboots!

Det måste byggas en canting då man nu står rätt hjulbent och ska ev. göra denna modden för att få aningen med flex i sidled. Med det beror lite på hur styv Plum SOK bindningar kommer vara.

Visa bilaga 2824Visa bilaga 2825
 

Snödjup

Advertisement
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp