FVA 2015: Klara för final från delkval 2

Delkval två är nu komplett när vi skickar vidare ytterligare fyra stycken otroligt värdiga bidrag till finalen. Vi får följa med på en magisk resa, samt en försmak av vårens ljuva dagar. Glöm inte att ladda upp era filmer för att vara med i delkval tre som redan är igång. Ni kan ladda upp filmer i botten av posten.

Freeride Video Awards är tävlingen som ger amatörfilmare chansen att etablera sig. De senaste sju åren har vi hittat nya talangfulla filmare och skidåkare som använt tävlingen som en språngbräda mot fantastiska saker.

Bland över 40 videos i delkval två har juryn valt ut två stycken som går vidare till den stora finalen och två stycken går vidare efter att ni har röstat genom att +gilla era favoritvideos.

Juryns val

Bästa Jibb/Park – Filip Berggren Raw Ep. 1

Juryns motivering
”Med trick utförda med närmast kirurgisk precision, akrobatiska konster vi måste spela upp gång på gång för att förstå och musikval som perfekt ramar in hela filmen är detta en given finalist i Freeride Video Awards 2015”

Bästa Big Mountain – Vielest Spass i Zillertal

Juryns motivering
”Dokumentär touch med puder i förgrunden. Härlig video som för tankarna till skogsåkning, puder och after-ski. Ge oss mer”

Vidare på +gilla

Jibb/Park – The sound of skiing (74 +gilla)

Big Mountain – Skidbröder Act 1 (24 +gilla)

Detta kvalet var utan tvekan det svåraste hittills med många vansinnigt bra filmer. Därför rekommenderar vi er som inte kom med att försöka i det sista delkvalet där du kan ladda upp din video fram till den 31 mars. Du kan ladda upp din video nedan. Håll utkik efter vinnaren i kategorin bäst ladd där juryn just nu sitter med pannan i djupa veck för att reda ut vem som egentligen har laddat på bäst under detta kvalet.

Delta i tävlingen

Det går inte längre att delta i tävlingen. Sista dag var 2015-03-31.


Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.