FVA 2015: Prisbord för bäst Jib/Park


Ultratunn TV med 4k UHD, Android och fyrsidig Ambilight
Nu kan du få allt: design, teknik och helt fantastisk bild. Philips Ultra HD-TV i 9100-serien med fyrsidig Ambilight har en ultratunn profil och snyggt Arc-stativ som bara andas kvalitet. Vi har lagt till en trådlös subwoofer för en oöverträffad upplevelse.
Värde: ca 25.000kr
LÄNK

 


HEAD Frame Wall B Attack 16
Framewall
Sandwich Twintip Construction
Diecut UHM C Base
ISS – Independent Suspension System
PNP Rocker
Dimensions 121/84/110 @ 181cm
Radius 20,2 @ Length 181cm
Värde: 4895kr
LÄNK

 


Sweet Hammer II Jacket
En 2-lagers GORE-TEX® evolution framtagen efter behoven som sätts av bergen. Välplacerade praktiska fickor och full rörlighet i denna snygga jacka.
Värde: 3.999kr
LÄNK

 


STF Åre Torg
Boende för fyra personer i fyrbäddsrum under valfri vecka (7 dygn) inkl. frukost, linne och slutstäd. Giltigt under 2015 (ej nyårsafton).
Värde: 10430:-
LÄNK

Smith Gage och Smith Vice
Slopestylehjälmen (Gage) som är godkänd för både alpint och cykel. Självjusterande storlekssystem. Ventilation med 12 kanaler och air evac system, löstagbara öronskydd, utformad för att även kunna bäras med mössa under. Skullcandy audiosystem finns som tillbehör. Vikt: 500 gr.
Minimalistisk goggle (Vice) med överdimensionerad lins för ett ökat synfält. Bandet fäst i positionssystem för bästa passform. Sfärisk carbon lins med Porexfilter, silikonbeklätt band för bra fäste, hjälmkompatibel, Medium fit

Gå tillbaka till Freeride Video Awards 2015

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.