So long and thanks for all the fish

Tiden går, vi blir alla äldre men snön fortsätter att falla. Jag kommer att sluta som chefredaktör på Freeride men vill passa på att tacka er alla som har förgyllt min redaktörsresa.

Stort tack till alla läsare som kommit med ris och ros och ständigt varit del av processen att utveckla och förbättra den naturliga mötesplatsen för skid- och snowboardåkare på nätet. Att läsa era tankar och kommentarer får mig att inse hur extremt kunniga alla entusiaster i Sverige är.

Stort tack till alla åkare som jag har haft nöjet att träffa, intervjua, åka med, filma och dricka kaffe med. Jag har hittills inte träffat en oskön skid- eller snowboardåkare vilket är lika fantastiskt som det borde vara omöjligt. Det är enkelt i min position att konstatera att skidsverige mår extremt bra och går en ljus framtid till mötes.

Stort tack till alla frilansare, filmare och övriga personer jag har haft det stora nöjet att arbeta med. Ni är alldeles för många att nämna vid namn men ni skall veta att det varit roligt. Även när det varit tråkigt.

Ni kommer vara i goda händer
när en av dessa exemplariska frilansare tar över rodret. Anders Wingqvist har ni kunnat läsa mycket från genom åren. Hans resereportage är alltid välskrivna med bra vinklar och han kommer ta över som hovleverantör av skidnyheter. Ni kan vara trygga.

Jag hoppas att ni får en fin säsongsavslutning. Jag har beställt en snörik vår nu när jag lämnar kontorsstolen mot bergen. Stela promenader till kaffebryggaren mot svettiga hajks. Det är dags att bli skibum igen.

Tusen tack för min tid, låt det snöa,
/Simon

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.