Mer än decent i Disentis

Albert Björnström, Viktor Björnström, Isak Björnström och Kajsa Määttä var i Disentis förra året och lyckades pricka in både bandstrul på Arlanda och pow pow i Schweiz.

Viktor Björnström som gjort filmen minns tillbaka.
– Ja det var i slutet av januari som vi for ner till Schweiz, där ett stort Kiruna-gäng redan hade etablerat sig någon vecka. Målet var att åka puder å ha skoj och även få lite av det på film. Jag var bara där nio dagar, varav mitt bagage var försenat fem av dessa. Tydligen lyckades vi tajma in ett stort bandhaveri på Arlanda. Detta gjorde att jag fick låna en bräda i väntan på mina egna grejer.

– På grund av denna omständighet blev det inte lika mycket filmande som vi tänkt, speciellt inte för min egen del. Men vi hade riktigt kul ändå, vilket jag hoppas speglas i klippet.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.