Sex dagar kvar att vinna sextusenkronorspjäxor

Vill du vinna ett par nya pjäxor från Dynafit? Dela då med dig av en offpistrepa eller topptur. Men det är bråda tider. Deadline är nu på söndag 30 april klockan 23:59.

Freerides nya avdelning Offpist & Topptur  som lanserades i mitten av mars behöver påfyllning. Vi siktar på att skapa en stor databas med offpistrepor och turer från hela skidvärlden. Vill du dela med dig av ett bra liftburet offpiståk, en topptur eller ladda upp bild till ett åk som är beskrivet? Ja, då kan du vara med och tävla om ett par Dynafit TLT7 Expedition.

Sedan tävlingen drog igång i slutet av mars har det kommit in åk och turer från bland annat Krasnaya Polyana i Ryssland, norska Oppdal, Tandådalen-Hundfjället, Engelberg, Hemavan, Stranda,Val d’ Isere, Kittelfjäll, Saalbach/Hinterglemm, finska Levi och Chamonix. Vad sägs om repor med namn som ”Hannibals ravin”, ”Col du Passon” och klassiska ”Titlistoppen”. Vilket av dina favoritåk eller turer vill du lägga till?

Tävlingsupplägg

Vinnaren får alltså ett par pjäxor från Dynafit, modellen TLT7 Expedition i herr eller damvariant. Modellen går lös på 6 199 kronor om du skall inhandla den för egna riksdaler. Freeride läser och administrerar de offpistrepor och turbeskrivningar som kommer in före publicering. Tänk på att fylla i alla fält, då blir din beskrivning också värdefull för de som är nyfikna på åket. Glöm inte att kryssa i ”Publish (submit for review)” när du är klar och spara din beskrivning allra längst ner i formuläret. 

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.